Vigtigste : Filudvidelser : .tsp Fil

.tsp Filudvidelse

Filtype1Digital TV DVR Recording

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

Hvad er TSP fil?

MPEG-2 Transport (TSP) videofil, der er oprettet af en DVR, såsom et parabolnetværk DVR; indeholder et optaget tv-program eller en film gemt på DVR's harddisk; kan bruge forskellige kodningsformater til lyd- og videostrømmene, og det kan derfor være svært at afkode eller afspille på en standard softwarevideospiller.

Flere oplysninger

Nogle TSP-filer kan afspilles med Zoom Player, men ofte skal de "demuxed" i lyd- og videofiler separat og derefter rekonstrueres til en ny videofil, før de kan afspilles.

Programmer, der åbnes TSP Filer

Filtype2TrueSpeech Audio File

Udvikler DSP Group
Kategori Audio Files
Format Binary

.TSP option nummer 2

Lydfil oprettet i TrueSpeech-formatet, som blev udviklet af DSP-gruppen; bruges til kodning af menneskelig tale og indeholder ofte ordklip, som kan streames fra internettet til lave bithastigheder; almindeligt oprettet fra en standard .WAV fil.

Programmer, der åbnes TSP Filer
Windows
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter
Linux
FFmpeg
Macintosh
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter

Filtype3Keithley Instruments TSP Script

Udvikler Keithley Instruments
Kategori Developer Files
Format N/A

.TSP option nummer 3

En TSP-fil er et script, der bruges til at indlæse blokke af kode på avancerede elektriske instrumenter udviklet af Keithley Instruments. Den indeholder Lua scripting sprog, som kan omfatte kommandoer til et instrument og programmeringsfunktioner, såsom looping og forgrening.

Flere oplysninger

Elektriske instrumenter udviklet af Keithley Instruments bruges af forskere og ingeniører. TSP-filer kører kun på Keithley-instrumenter med en Test Script Processor (TSP) og kan køres fra instrumentets frontpanel.

Du kan oprette en TSP-fil fra bunden ved hjælp af en almindelig tekstredigerer og omdøbe den udvidelse til .tsp. Du kan også oprette en TSP-fil ved hjælp af Test Script Builder, en TSP IDE. TSP-filer kan også leveres med manualer af Keithley Instruments og ændres derefter af brugerne for at passe deres behov.

BEMÆRK: Keithley Instruments er et datterselskab af Tektronix.

Programmer, der åbnes TSP Filer

Om TSP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tsp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keithley Instruments TSP Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.