Vigtigste : Filudvidelser : .tsp Fil

.tsp Filudvidelse

Filtype1Digital TV DVR Recording

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

Hvad er TSP fil?

MPEG-2 Transport (TSP) videofil, der er oprettet af en DVR, f.eks. en DISH Network DVR; indeholder et optaget tv-program eller en film, der er gemt på DVR'ens harddisk; kan bruge forskellige kodningsformater til lyd- og videostrømme og kan derfor være vanskelig at afkode eller afspille på en standard softwarevideospiller.

Flere oplysninger

Nogle TSP-filer kan afspilles med Zoom Player, men ofte skal de "demuxes" til lyd- og videofiler hver for sig og derefter rekonstrueres til en ny videofil, før de kan afspilles.

Programmer, der åbnes TSP Filer

Filtype2TrueSpeech Audio File

Udvikler DSP Group
Kategori Audio Files
Format Binary

.TSP option nummer 2

Lydfil oprettet i TrueSpeech-formatet, som blev udviklet af DSP Group; bruges til kodning af menneskelig tale og indeholder ofte ordklip, der kan streames fra internettet med lave bithastigheder; oprettes almindeligvis fra en standard .WAV-fil.

Programmer, der åbnes TSP Filer
Windows
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter
Linux
FFmpeg
Macintosh
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter

Filtype3Keithley Instruments TSP Script

Udvikler Keithley Instruments
Kategori Developer Files
Format N/A

.TSP option nummer 3

En TSP-fil er en script, der bruges til at indlæse blokke af kode i avancerede elektriske instrumenter, der er udviklet af Keithley Instruments. Den indeholder Lua scriptsprog, som kan indeholde kommandoer til et instrument og programmeringsfunktioner, såsom looping og forgrening.

Flere oplysninger

Elektriske instrumenter udviklet af Keithley Instruments anvendes af forskere og ingeniører. TSP-filer kan kun køre på Keithley-instrumenter med en Test Script Processor (TSP) og kan køres fra instrumentets frontpanel.

Du kan oprette en TSP-fil fra bunden ved hjælp af en almindelig teksteditor og omdøbe udvidelsen til .tsp. Du kan også oprette en TSP-fil ved at bruge Test Script Builder, en TSP IDE. TSP files may also be provided with manuals by Keithley Instruments and are then modified by users to fit their needs.

NOTE: Keithley Instruments is a subsidiary of Tektronix.

Programmer, der åbnes TSP Filer

Om TSP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tsp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keithley Instruments TSP Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.