Vigtigste : Filudvidelser : .umf Fil

.umf Filudvidelse

FiltypeMediaHolder Universal Media Format File

Udvikler GetMediaHolder.com
Kategori Data Files
Format Binary

.UMF option nummer

Containerfil, der bruges af MediaHolder, et program der bruges til at downloade multimediefiler og e-bøger; lagrer metadata ud over multimedieindholdet; kan lagre information til forfatteren, inkluderede filtyper og hyperlinkhenvisninger; bruges som format til at downloade OnRead.com eBooks, men kan også bruges til andre typer data.

Flere oplysninger

UMF-formatet gør det muligt at downloade delte multimediefiler i fragmenter. Det tillader også at downloadede multimediedata kategoriseres af metadata gemt i UMF-filerne.

BEMÆRK: Udtrykket "universal" refererer til, at MediaHolder kan gemme mange typer af multimedier i en UMF-fil. Det henviser ikke til et filformat, der er allestedsnærværende og anerkendt af mange applikationer, da kun MediaHolder understøtter UMF-filer.

Programmer, der åbnes UMF Filer
Windows
GetMediaHolder.com MediaHolder

Om UMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.umf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MediaHolder Universal Media Format File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.