Vigtigste : Filudvidelser : .upx Fil

.upx Filudvidelse

FiltypeUltimate Packer for eXecutables File

Udvikler Markus Oberhumer
Kategori Executable Files
Format Binary

.UPX option nummer

Fil oprettet af Ultimate Packer for eXecutables (UPX), et program, der bruges til at komprimere eksekverbare filer; indeholder en pakket eksekverbar fil, f.eks. en .EXE fil, der er komprimeret i et højt forhold; bruges til at reducere filstørrelsen af eksekverbare filer til transport via e-mail eller eksterne medier.

Flere oplysninger

Ultimate Packer for eXecutables udpakker automatisk UPX-filer, når de udføres. På nogle operativsystemer gemmer den den udpakkede fil i hukommelsen ved hjælp af in-place-teknikken. På andre operativsystemer opretter den en midlertidig fil ved hjælp af udtrækningsteknikken.

BEMÆRK: UPX-filer bruger sjældent filtypenavnet ".upx". De bruger snarere oftest deres oprindelige filendelse efter at være blevet komprimeret.

Programmer, der åbnes UPX Filer
Windows
PeaZip
Ultimate Packer for eXecutables
Linux
PeaZip
Ultimate Packer for eXecutables

Om UPX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.upx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ultimate Packer for eXecutables File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.