Vigtigste : Filudvidelser : .vce Fil

.vce Filudvidelse

Filtype1Visual CertExam Exam File

Udvikler Visual CertExam
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er VCE fil?

En VCE-fil er en eksamen, der er oprettet med Visual CertExam Suite, som omfatter både Visual CertExam Designer og Visual CertExam Manager. Den indeholder en liste over spørgsmål og svarmuligheder, der kan sammensættes til en certificeringsprøve.

Flere oplysninger

Du kan åbne VCE-filer i Visual CertExam Suite, som bruges til at oprette og levere prøver til IT-certificering. Visual CertExam Designer-værktøjet giver dig mulighed for at oprette og redigere prøver, og Visual CertExam Manager giver dig mulighed for at tage prøverne.

NOTAT: Du kan også uploade VCE-filer til VCEConvert.com og konvertere dem til .PDF-filer ved hjælp af onlinekonverteringsværktøjet VCE til PDF.

Programmer, der åbnes VCE Filer

Filtype2Yamaha Voice File

Udvikler Yamaha
Kategori Audio Files
Format N/A

.VCE option nummer 2

Stemme eller instrument, der bruges af Yamaha PSR-keyboards, f.eks. PSR S910; indeholder lydindstillinger gemt i MIDI-formatet; forskellige typer omfatter bas, messingblæsere, guitar, kor, orgel, klaver, strygere og fløjte.

Flere oplysninger

VCE-filer kan indlæses af et kompatibelt Yamaha-keyboard ved hjælp af en USB-forbindelse eller et hukommelseskort. Når filen indlæses, ændrer den indstillingerne for stemmen.

NOTAT: VCE-filerne bruges ikke længere i de nyeste Yamaha-softwareudgivelser. De fleste MIDI-sequencere, såsom Audacity og Cubase, understøtter VCE-filendelsen.

Programmer, der åbnes VCE Filer

Om VCE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vce er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Yamaha Voice File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.