Vigtigste : Filudvidelser : .vem Fil

.vem Filudvidelse

Filtype1Meta Media Video E-Mail File

Udvikler Meta Media
Kategori Video Files
Format N/A

Hvad er VEM fil?

Videofil oprettet med Meta Media software; kan eksporteres fra digitale optageenheder, såsom videokonferencer, videounderholdning, videoovervågningsudstyr og webkameraer.

Flere oplysninger

Nogle Meta Media-softwareprogrammer tillader videofiler at blive delt via e-mail. Disse filer eksporteres i VEM-format, hvorfor VEM-filer ofte ses som vedhæftede filer.

Da VEM-formatet er et proprietært videoformat, kan VEM-videofiler kun afspilles med Meta Media Video Player (mmvem.exe).

Programmer, der åbnes VEM Filer
Windows
Meta Media Video Player

Filtype2Virtual Expander Compressed File

Udvikler Sony
Kategori Compressed Files
Format N/A

.VEM option nummer 2

Fil komprimeret med Sony's Virtual Expander-værktøj, et filkomprimerings- og dekomprimeringsprogram, der er inkluderet på Sony Micro Vault-flashdrev.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Filer komprimeret med Virtual Expander gemmes i mappen VirtualExpander_WW. Når de ser filerne direkte i mappen, kan de have samme filnavn og udvidelse som den oprindelige ukomprimerede fil. Hvis du vil dekomprimere en fil i mappen VirtualExpander_WW, skal du blot trække den ud af mappen, og den bliver automatisk dekomprimeret.

Programmer, der åbnes VEM Filer
Windows
Sony Virtual Expander

Om VEM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vem er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Virtual Expander Compressed File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.