Vigtigste : Filudvidelser : .vic Fil

.vic Filudvidelse

Filtype1ViziGen Code Import Mappings File

Udvikler ViziGen
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er VIC fil?

Indeholder importtilknytninger, der anvendes af ViziGen, et softwareudviklingsprogram til generering af kildekode-filer til ethvert programmeringssprog; styrer, hvordan oplysninger fra et UML-modelleringsværktøj importeres til ViziGen.

Programmer, der åbnes VIC Filer
Windows
ViziGen

Filtype2VICAR Image

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.VIC option nummer 2

Billede oprettet i VICAR-formatet (Video Image Access and Retrieval), som oprindeligt blev udviklet til billeddata fra planetariske missioner; indeholder en ASCII tekstoverskrift og et eller flere billeder gemt som poster af binære data; mest kendt til lagring af optagne billeder fra planetariske missionssystemer.

Flere oplysninger

VICAR-billeder blev designet til Jet Propulsion Laboratory's (JPL) ubemandede planetariske rumfartøjer. De blev brugt i løbet af 1970'erne og 1980'erne til følgende missioner: Mariner 9 til Mars, Mariner 10 til Merkur og Venus, Voyager til de ydre planeter.

VICAR-billeder anvendes også til kartografi, biomedicin, geologi og astronomi.

Programmer, der åbnes VIC Filer
Windows
XnViewMP
Newera Graphics Converter Pro
IMG2PNG
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Om VIC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vic er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype VICAR Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.