Vigtigste : Filudvidelser : .vimrc Fil

.vimrc Filudvidelse

FiltypeVim Runtime Configuration File

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format Text

.VIMRC option nummer

Indstillingsfil, der bruges af Vim, et tekstredigeringsprogram, der ofte bruges af kildekodeudviklere og systemadministratorer; gemmer standardindstillingerne for editoren, når den åbnes; giver brugerne mulighed for at tilpasse indstillingerne for editoren.

Flere oplysninger

VIMRC-filer gemmes i et almindeligt tekstformat. De gemmer en række instruktioner, som hver især kan køres manuelt i Vim-editoren ved at skrive et kolon ":"-tegn og indtaste kommandoen. Almindelige indstillinger omfatter egenskaber for indrykning af tekst og vindues- og skrifttypefarver.

På Unix-baserede systemer (Linux, Mac OS X osv.) gemmes VIMRC-filer i brugerens hjemmemappe som en skjult fil uden filnavnspræfiks (~/.vimrc).

BEMÆRK: gVim, Vim-editoren til Windows, bruger en fil med navnet _vimrc i stedet for .vimrc.

Programmer, der åbnes VIMRC Filer
Windows
gVim
Linux
Vim
Macintosh
MacVim

Om VIMRC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vimrc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Vim Runtime Configuration File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.