Vigtigste : Filudvidelser : .w01 Fil

.w01 Filudvidelse

Filtype1Yamaha SY Series Wave File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er W01 fil?

Audio wave-fil gemt af en Yamaha SY-serie synthesizer som SY99 eller SY85; kan også bruges af TX16W-sampleren, som typisk gemmer filer med en .TXW udvidelse.

Programmer, der åbnes W01 Filer

Filtype2Samsung Recovery File

Udvikler Samsung
Kategori Backup Files
Format N/A

.W01 option nummer 2

En W01-fil er en backupdatafil, der er oprettet af Samsung Recovery software, et program, der følger med Samsung-computere til at sikkerhedskopiere og gendanne data. Den indeholder en delvis sikkerhedskopi af et computersystem, som kan gendannes, hvis alle andre nødvendige sikkerhedskopifiler er til stede.

Flere oplysninger

W01-filer findes i mappen \SamsungRecovery\. Filerne er gemt i et proprietært format og kan kun åbnes og gendannes med den Samsung Recovery-software, der blev brugt til at oprette dem.

NOTAT: Samsung Recovery hed oprindeligt Recovery Solution, men blev ændret til Recovery med udgivelsen af version 6, der fulgte efter version 5.6.

Fælles W01 Filnavne

user1.w01 - Navnet på backupfilen, der indeholder en stats backup. Den næste fil vil blive navngivet user1.w02, derefter user1.w03 osv.

init.w01 - Navnet på den sikkerhedskopi, der indeholder fabriksbilledet (tidligere kaldet startbillede), hvilket er en billede, der bruges til at gendanne computerens originale fabriks-firmware og indstillinger.

Programmer, der åbnes W01 Filer

Om W01 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.w01 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Samsung Recovery File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.