Vigtigste : Filudvidelser : .w01 Fil

.w01 Filudvidelse

Filtype1Yamaha SY Series Wave File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er W01 fil?

Lydbølgefil gemt af en Yamaha SY-serie synthesizer, såsom SY99 eller SY85; kan også bruges af TX16W sampler, som typisk gemmer filer med en .TXW udvidelse.

Programmer, der åbnes W01 Filer

Filtype2Samsung Recovery File

Udvikler Samsung
Kategori Backup Files
Format N/A

.W01 option nummer 2

En W01-fil er en backup-datafil, der er oprettet af Samsung Recovery-software, et program, der leveres med Samsung-computere, til sikkerhedskopiering og gendannelse af data. Den indeholder en delvis backup af et computersystem, der kan gendannes, hvis alle andre nødvendige backupfiler er til stede.

Flere oplysninger

W01-filer er placeret i \ SamsungRecovery \ directory. Filerne gemmes i et proprietært format og kan kun åbnes og gendannes med den Samsung Recovery-software, der blev brugt til at oprette dem.

BEMÆRK: Samsung Recovery blev oprindeligt kaldt Recovery Solution, men ændret til Recovery med versionens frigivelse 6, som fulgte version 5.6.

Fælles W01 Filnavne

user1.w01 - Navnet på backupfilen, der indeholder en stats backup. Den næste fil vil blive navngivet user1.w02, derefter user1.w03 osv.

init.w01 - Navnet på den sikkerhedskopi, der indeholder fabriksbilledet (tidligere kaldet startbillede), hvilket er en billede, der bruges til at gendanne computerens originale fabriks-firmware og indstillinger.

Programmer, der åbnes W01 Filer

Om W01 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.w01 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Samsung Recovery File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.