Vigtigste : Filudvidelser : .wpg Fil

.wpg Filudvidelse

Filtype1Ironsight Game Data File

Udvikler Aeria Games
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er WPG fil?

En WPG-fil er en spildatafil, der bruges af Aeria Games IronSight, et militært skydespil i førstepersonsspil. Den indeholder oplysninger, der beskriver et aspekt af gameplayet, f.eks. et våben, våbenlyd, kort, karakter eller karakterlyd.

Flere oplysninger

Du vil højst sandsynligt kun se en WPG-fil, hvis du ønsker at ændre Ironsight-gameplayet. WPG-filer kan findes i Ironsight-spillets installationsmappe:

C:\AeriaGames\Ironsight\data

C:\AeriaGames\Ironsight\data

Fælles WPG Filnavne

weapon_ar.wpg - WPG-fil med oplysninger om overfaldsvåben i Ironsight.

Programmer, der åbnes WPG Filer

Filtype2WordPerfect Graphic File

Udvikler Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.WPG option nummer 2

Grafik, der er skabt af WordPerfect, et tekstbehandlingsprogram; kan indeholde både vektor og bitmap-billeddata og kan indeholde op til 256 farver; kan også indeholde Encapsulated PostScript (.EPS) information; bruges ofte til clipart billeder, der er indlejret i tekstbehandlingsdokumenter.

Flere oplysninger

WPG-formatet bruges primært af WordPerfect, og det understøttes af andre Corel-programmer, f.eks. PaintShop Pro og CorelDRAW Graphics Suite. Gratis programmer, der kan åbne WPG-filer og konvertere dem til andre billedformater, omfatter Inkscape og Perfectspot. Libwpg-projektet tilbyder også et gratis C++-bibliotek til konvertering af WPG-grafik til andre formater.

Programmer, der åbnes WPG Filer
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Corel WordPerfect
Serif PhotoPlus
Inkscape
CorelDRAW Graphics Suite
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape
Lemkesoft GraphicConverter
CorelDRAW Graphics Suite

Om WPG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wpg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WordPerfect Graphic File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.