Vigtigste : Filudvidelser : .wwf Fil

.wwf Filudvidelse

FiltypeWorld Wide Fund Non-Printable Document

Udvikler WWF International
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.WWF option nummer

En WWF-fil er et dokument, der er oprettet af SAVE AS WWF, et program, der bruges til at oprette .PDF-dokumenter, der ikke kan udskrives. Den kan indeholde indholdet af ethvert elektronisk udskrivbart dokument, der kan udskrives elektronisk. WWF-filer bruges til at distribuere "miljøvenlige" dokumenter.

Flere oplysninger

World Wide Fund for Nature (WWF) skabte WWF-filformatet for at stoppe unødvendig udskrivning og øge bevidstheden om brugen af papir. Organisationen har brugt slogans som "Tænk før du printer" og "Save as WWF, Save a Tree."

WWWF-filer oprettes ved hjælp af udskriftsdialogindstillingen "SAVE AS WWF" (Gem som WWF). Desuden forhindrer WWF-filer brugeren i at udskrive ved at låse dokumentudskrivningstilladelser med en adgangskode.

SÅG SOM WWF kan bruges til at oprette og åbne WWF-filer. Programmet blev oprindeligt udviklet til Mac OS X, men det er nu også tilgængeligt til Windows. WWF-filer kan også ses med nogle Windows- og Linux PDF-dokumentlæsere, herunder Adobe Acrobat. Apple Preview can open WWF files if you first rename the extension to ".pdf."

NOTE: SAVE AS WWF has been discontinued and is no longer available for download.

Programmer, der åbnes WWF Filer
Windows
Adobe Acrobat
KDE Okular
WWF International SAVE AS WWF
Linux
Adobe Acrobat
KDE Okular
Macintosh
Adobe Acrobat
Apple Preview
KDE Okular
Skim
WWF International SAVE AS WWF

Om WWF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wwf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype World Wide Fund Non-Printable Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.