Vigtigste : Filudvidelser : .xap Fil

.xap Filudvidelse

Filtype1XACT Project

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er XAP fil?

Projekt oprettet med Microsoft Cross-Platform Audio Creation Tool (XACT); gemt i et tekstformat og indeholder den mellemliggende form af de oplysninger, der produceres af XACT; indeholder komplette beskrivelser af bølgebanker (.XWB filer), lydbanker (.XSB filer) og globale indstillinger (.XGS filer).

Flere oplysninger

XAP-filer kan åbnes og ses i en teksteditor, men de bør ikke redigeres manuelt. I stedet bør projektfiler kun ændres med XACT.

Programmer, der åbnes XAP Filer
Windows
Microsoft XACT

Filtype2Silverlight Application Package

Udvikler Microsoft
Kategori Executable Files
Format Zip

.XAP option nummer 2

Applikationspakke, der oprindeligt blev oprettet til Microsoft Silverlight (et plug-in til webbrowsere, der muliggør indhold med rige medier), men som nu også bruges til Windows Phone 7-mobilapplikationer; indeholder en .XAML-fil med navnet AppManifest.xaml og kan indeholde .DLL-filer, som softwaren henviser til; lagres i .ZIP-formatet.

Flere oplysninger

XAP-filer bruges almindeligvis til at distribuere Windows Phone 7-programmer.

Programmer, der åbnes XAP Filer
Windows
Microsoft Windows Phone

Om XAP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xap er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Silverlight Application Package, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.