Vigtigste : Filudvidelser : .xccolortheme Fil

.xccolortheme Filudvidelse

FiltypeXcode Color Theme File

Udvikler Apple
Kategori Settings Files
Format N/A

.XCCOLORTHEME option nummer

Fil, der bruges af Apple Xcode, et program, der bruges til at udvikle iOS- og Mac OS X-programmer; indeholder data, der beskriver farvetemaet for kodeeditoren; indeholder tekstfarve, tekstskrifttype og tekstbaggrundsfarve for forskellige elementer i redigering af kildekode, f.eks. almindelig tekst, strenge, URL'er, attributter og kommentarer.

Flere oplysninger

For at kunne vælge dit tema skal du placere din XCCOLORTHEME-fil i mappen ~/Library/Application Support/Xcode/Color Themes. Hvis mappen "Color Themes" ikke findes endnu, skal du blot oprette denne mappe og genstarte Xcode. Derefter kan du vælge dit farvetema i programmet. Vælg Xcode → Preferences..., vælg "Fonts & Colors", vælg dit tema, og klik på Apply.

NOTAT: .DVTCOLORTHEME filer erstattede XCCOLORTHEME filer i Xcode 4.

Programmer, der åbnes XCCOLORTHEME Filer

Om XCCOLORTHEME Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xccolortheme er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xcode Color Theme File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.