Vigtigste : Filudvidelser : .xcodeproj Fil

.xcodeproj Filudvidelse

FiltypeXcode Project

Udvikler Apple
Kategori Developer Files
Format Binary

.XCODEPROJ option nummer

En XCODEPROJ-fil er en macOS eller iOS softwareudviklingsprojekt, der er oprettet med Apples programmeringssoftware Xcode. Det indeholder projektkonfigurationsdata og links til filer, som projektet henviser til.

Flere oplysninger

Skærmbillede af et .xcodeproj-fil i Apple Xcode 9

XCODEPROJ-fil åben i Apple Xcode 9

XCODEPROJ-filer indeholder links til kildekode-filer (kilder), dokumenter, ressourcer, rammer, biblioteker og produkter. De gemmer også mål, eksekverbare filer, søgeresultater, bogmærker, projektsymboler og links til implementeringsfiler og grænsefladebyggerfiler (NIB-filer).

NOTAT: Når et Mac OS X- eller iOS-udviklingsprojekt er færdigt, kan Xcode bygge XCODEPROJ-filens projektdata til et eksekverbart program.

Programmer, der åbnes XCODEPROJ Filer
Macintosh
Apple Xcode

Om XCODEPROJ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xcodeproj er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xcode Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.