Vigtigste : Filudvidelser : .xcsnapshots Fil

.xcsnapshots Filudvidelse

FiltypeXcode Snapshot

Udvikler Apple
Kategori Developer Files
Format Binary

.XCSNAPSHOTS option nummer

Projekt-snapshot-fil, der oprettes af Xcode, en Apples IDE til Mac OS X- og iOS-programmer; indeholder alle gemte tilstande i et udviklingsprojekt, herunder ressourcefiler, kildekode og projektindstillinger; kan også indeholde udviklernoter for hver enkelt gemt tilstand; bruges til at gemme genoprettelseskontrolpunkter for et projekt.

Flere oplysninger

Xcode-snapshots bruges ofte til at gemme projekttilstande, når der indsendes software til Apples App Store. Dette hjælper udviklere med at spore rapporterede fejl i forhold til en bestemt version af kildekoden, og det giver dem også et kontrolpunkt i kildekoden til sammenligning, når de udvikler nye funktioner.

Du kan oprette et snapshot fra et åbent Xcode-projekt ved at vælge Fil → Opret snapshot... i Xcode-programmenuen. Du kan se dine snapshots i vinduet Xcode Organizer ved at vælge fanen Projekter. Klik på knappen Gendan snapshot for at gendanne et snapshot.

XCSNAPSHOTS-filer gemmes i mappen ~/Library/Developer/Xcode/Xcode/Snapshots/. Hver snapshot-fil er specifik for et Xcode-projekt og indeholder alle oprettede snapshots for det pågældende projekt.

BEMÆRK: Snapshots blev indført med Xcode 4.

Programmer, der åbnes XCSNAPSHOTS Filer
Macintosh
Apple Xcode

Om XCSNAPSHOTS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xcsnapshots er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xcode Snapshot, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.