Vigtigste : Filudvidelser : .xfdl Fil

.xfdl Filudvidelse

FiltypeXFDL File

Udvikler UWI
Kategori Web Files
Format XML

.XFDL option nummer

XFDL-fil (Extensible Forms Description Language), der bruger XML til at beskrive en struktureret, juridisk bindende forretningsformular; indeholder forretningsformulardata, herunder layout, detaljer om forretningstransaktioner, matematiske og betingede inline-udtryk og digitale signaturer; opfylder forretningstransaktioners behov for ikke-afvisning, kontrollerbarhed, sikkerhed og bevarelse af kontekst.

Flere oplysninger

XFDL-filer blev designet til at skabe standardiserede og udskiftelige forretningsformularer. De blev tilpasset fra Universal Forms Description Language (UDFL) til at omfatte XML-formatet. De anvendes i forretnings- og offentlige e-handelstransaktioner.

NOTAT: IBM har opkøbt PureEdge Solutions, som er udvikleren af PureEdge Viewer-programmet. Det amerikanske luftvåben har ophørt med at bruge PureEdge Viewer-softwaren. Du bør bruge Lotus Forms Viewer i stedet.

Programmer, der åbnes XFDL Filer
Windows
Notepad++
IBM Lotus Forms Viewer

Om XFDL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xfdl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XFDL File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.