Vigtigste : Filudvidelser : .xip Fil

.xip Filudvidelse

FiltypemacOS Signed Archive

Udvikler Apple
Kategori Compressed Files
Format Zip

.XIP option nummer

En XIP-fil er et .XAR-arkiv, der indeholder en eller flere filer, der er komprimeret eller "zippet" ved hjælp af GNU Zip-komprimering (gzip), og som er blevet digitalt signeret. Den indeholder også metadata såsom certifikater og dato og klokkeslæt for, hvornår arkivet blev oprettet og ændret.

Flere oplysninger

XIP-filer ligner .ZIP og .GZIP filer, men er digitalt signeret for at verificere, at indholdet ikke er blevet ændret, siden opretteren gemte filen. Dette er med til at sikre filen mod uønsket manipulation og diskfejl.

Den XIP-fil bruges almindeligvis som en sikker løsning til at levere Xcode-downloads. Tidligere er der blevet manipuleret med Xcode-downloads for at installere ondsindet kode i brugernes programmer.

Programmer, der åbnes XIP Filer
Macintosh
Apple Archive Utility

Om XIP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xip er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype macOS Signed Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.