Vigtigste : Filudvidelser : .xps Fil

.xps Filudvidelse

FiltypeXML Paper Specification File

Udvikler Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Zip

.XPS option nummer

En XPS-fil er et dokument, der indeholder faste sidelayoutoplysninger skrevet i XPS-sidebeskrivelsessproget. Den definerer layout, udseende og udskriftsoplysninger for et dokument. XPS-filer ligner .PDF-filer, men er gemt i Microsofts proprietære XPS-format.

Flere oplysninger

Skærmbillede af et .xps-fil i Microsoft XPS Viewer

XPS-fil åben i Microsoft XPS Viewer

XPS-filen kan bruges til at få vist, dele, gemme og beskytte indholdet af dit dokument. Der findes et stort antal Windows-programmer, der kan bruges til at oprette en XPS-fil. Du kan dog kun se, underskrive og angive tilladelser for en XPS-fil via XPS Viewer. Når du først har gemt XPS-indholdet i XPS-formatet, kan du heller ikke længere redigere XPS-filen.

XPS blev udviklet som en erstatning for Enhanced Metafile (.EMF)-formatet. Det ligner PDF-formatet, men er baseret på XML i stedet for PostScript-sproget. XPS-filer kan oprettes i Windows ved at vælge "Microsoft XPS Document Writer" som printer, når man udskriver et dokument.

NOTAT: XPS-filer kan åbnes med Microsofts XPS Viewer, som er inkluderet i Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Internet Explorer 6 eller nyere. Den er også en del af XPS Essentials Pack, som kan downloades fra Microsoft og bruges med Windows XP.

Programmer, der åbnes XPS Filer
Windows
Adobe Acrobat
Google Drive
Microsoft Word
KDE Okular
Microsoft XPS Viewer
Dolphin
Nuance OmniPage
Nuance PDF Converter Professional
Dolphin Futures XPS Viewer
Pagemark XpsConvert
XPS Annotator
Linux
Adobe Acrobat
Google Drive
KDE Okular
Dolphin
MuPDF
Macintosh
Adobe Acrobat
Apple Safari
Google Drive
KDE Okular
NiXPS View
Dolphin
NiXPS Edit
Nuance Power PDF Standard for Mac
iOS
Apple Safari

Om XPS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xps er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XML Paper Specification File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.