Vigtigste : Filudvidelser : .xtbl Fil

.xtbl Filudvidelse

FiltypeXTBL Ransomware Encrypted File

Udvikler N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.XTBL option nummer

En XTBL-fil er en fil, der er krypteret af .xtbl-ransomware (også kendt som Troldesh trojan), en virus, der bruges af cyberkriminelle til at kapre en brugers computerfiler, indtil brugeren betaler til den kriminelle. Den indeholder en brugers personlige fil, f.eks. en .PDF, .XLSX eller .RAW fil. XTBL-filer krypteres med AES-265- og RSA-metoder.

Flere oplysninger

Den .xtbl-virus er farlig malware, der ofte omtales som ransomware, hvor formålet med virussen er at tage dine filer som gidsler og tvinge dig til at betale bitcoins til gerningsmanden for at dekryptere dine filer. Virussen kan angribe din computer på forskellige måder, herunder e-mailspam med inficerede vedhæftede filer eller ondsindede links eller bedrageriske softwareopdateringer. Når virussen påvirker din computer, begynder den at forvrænge dine filer, omdøbe dem med tilfældige tegn og kryptere dem som XTBL-filer.

Når .xtbl-virussen krypterer dine filer, opretter den README.txt filer, der indeholder oplysninger om dine krypterede filer og instruktioner til dekryptering af dem, herunder hvordan du skal betale de kriminelle. Disse filer placeres i hver mappe, der indeholder XTBL-filer.

Hvis du tager backup af dine filer, kan du udføre en fuld systemgendannelse. Hvis du ellers vælger at betale gerningsmændene, skal du være opmærksom på, at du kan blive snydt og stadig stå tilbage med krypterede filer.

NOTAT: XTBL-filer ligner .CERBER, .CERBER2, .LOCKY og .ZZZZZ filer, som alle er skabt af ransomware. Mange af disse filer blev udbredt i 2016, da .xtbl-, Cerber- og Locky-virusserne begyndte at inficere computere.

Fælles XTBL Filnavne

[tilfældige tegn, der kan omfatte det oprindelige filnavn, offerets id og ransomware-udviklerens e-mail-adresse] .xtbl - Den typiske navngivningskonvention for filer inficeret og krypteret af .xtbl-viruset.

Programmer, der åbnes XTBL Filer
Windows
None available at this time

Om XTBL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xtbl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XTBL Ransomware Encrypted File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.