Vigtigste : Filudvidelser : .xva Fil

.xva Filudvidelse

FiltypeXenServer Virtual Appliance File

Udvikler Citrix
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.XVA option nummer

Fil, der bruges af XenCenter, et administrationsværktøj til XenServer virtualiseringssoftware; gemmer alle data for en "virtuel appliance", som er en virtuel maskine, der indeholder et forudinstalleret operativsystem og programmer; bruges til at importere, eksportere og installere virtuelle appliances.

Flere oplysninger

XVA-filer indeholder både konfigurationsoplysningerne for den virtuelle appliance og de diskaftryk, der anvendes til den virtuelle maskine. Citrix bruger Open Virtual Machine Format (OVF) til virtuelle maskiner.

NOTAT: Du kan importere en virtuel appliance i XenCenter ved at vælge Fil → Import, klikke på Browse... og derefter vælge din XVA-fil. Du kan eksportere en virtuel appliance ved at vælge Tools → Virtual Appliance Tools → Export Appliance....

.
Programmer, der åbnes XVA Filer

Om XVA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xva er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XenServer Virtual Appliance File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.