Vigtigste : Filudvidelser : .zs0 Fil

.zs0 Filudvidelse

FiltypeZSNES Slot 0 Saved State File

Udvikler ZSNES
Kategori Game Files
Format Binary

.ZS0 option nummer

Fil gemt af ZSNES, en Super Nintendo Entertainment System (SNES)-emulator (SNES) til pc'er; indeholder et øjebliksbillede af den gemte tilstand af et emuleret SNES-spil; bruges til at gemme og indlæse spilforløb på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af et spil.

Flere oplysninger

ZSNES tilbyder adskillige gemte tilstande fra 0 til 99 (filendelser ZS0, .ZS1, .ZS2 osv.). Brugere kan ændre spillets gemmerstatus ved at trykke på "F3"-tasten og bruge piletasterne til at navigere til en af de 0-9 stater, eller ved at vælge "Pick State"-indstillingen under menuen "Game".

NOTAT: En ZSNES-gemmerstatus er ikke det samme som en gemmerstatus i spillet. Et spil tillader måske kun brugeren at gemme en tilstand, når han/hun når bestemte milepæle i spillet, mens ZSNES-spartilstande kan opsamles når som helst i løbet af spillet.

Programmer, der åbnes ZS0 Filer
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Om ZS0 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.zs0 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ZSNES Slot 0 Saved State File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.