Vigtigste : Filudvidelser : .001 Fil

.001 Filudvidelse

Filtype1Split Archive File

Udvikler N/A
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er 001 fil?

Arkivfil, der bruges af forskellige programmer; indeholder en del af de installations- eller arkivfiler, der er nødvendige for at rekonstruere eller installere et program; downloades almindeligvis som "disk 2" i en installation; har typisk en tilsvarende "disk 1"-installerfil, som kan have navnet setup.exe.

Flere oplysninger

W02-filer bruges til at opdele et større sæt filer i et arkiv med flere filer for lettere at kunne downloade eller overføre dem via eksterne medier.

Programmer, der åbnes 001 Filer
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
7-Zip
Welltek 001 File Joiner & Splitter
Freebyte HJSplit
SplitJoin
OO1 File Manager
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Freebyte HJSplit for Java
Freebyte HJSplit for Linux
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Split & Concat

Filtype2Norton Ghost Disk Backup

Udvikler Symantec
Kategori Backup Files
Format N/A

.001 option nummer 2

Sikkerhedskopiering af en harddisk oprettet med Norton Ghost; oprettet, når en backup er opdelt i flere filer på grund af 2GB filstørrelsesgrænse i DOS; Andre dele af split backup har udvidelser ".002," ".003," etc.

Flere oplysninger

Splitbackups, der er oprettet med Norton Ghost, indeholder også en .GHO -fil, som indeholder oplysninger om sikkerhedskopieringsfilerne og er nødvendige for at genoprette sikkerhedskopien.

BEMÆRK: Norton Ghost blev omdøbt til Ghost Solution Suite.

Programmer, der åbnes 001 Filer

Filtype3Multimedia Fusion Backup File

Udvikler Clickteam
Kategori Developer Files
Format N/A

.001 option nummer 3

Backup af et projekt ( .MFA ) fil oprettet med Multimedia Fusion, et spiludviklingsprogram; genereret af programmets Autobackup-funktion tillader, at projektet genoprettes, hvis den oprindelige fil bliver beskadiget eller ved et uheld slettes.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Multimedia Fusion kan oprette flere backupfiler med udvidelserne ".001", ".002" osv. afhængigt af hvor mange sikkerhedskopier der er valgt i programindstillingerne.

Programmer, der åbnes 001 Filer

Filtype4Fax File

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.001 option nummer 4

Faxbilledfil, der er oprettet af forskellige faxenheder og softwareprogrammer; kan indeholde billedet af den første side i en flersidet fax, mens de efterfølgende sider bruger udvidelsen ".002," ".003," osv .; bruges til at gemme billeddata fra modtagne faxer.

Programmer, der åbnes 001 Filer
Windows
AnyBizSoft Studio Batch Fax to PDF Converter
Linux
j2 Global Communications eFax

Filtype5Snes9x Slot 2 Saved State

Udvikler The Snes9x Team
Kategori Game Files
Format Binary

.001 option nummer 5

Gemt spil tilstand skabt af Snes9x, en Super Nintendo Entertainment System (SNES) emulator; indeholder et spil snapshot gemt i den anden af ni slots (slots 1-9); bruges til at gemme og indlæse SNES-emulerede spiltilstande.

Flere oplysninger

Gemte spilleautomater 1-9 svarer til filudvidelser ".000" til ".009" på Windows-versionen af Snes9x. Deres filer er navngivet ved hjælp af ROM-navnet efterfulgt af den respektive slot-udvidelse. For eksempel vil GameA slot 2 blive navngivet GameA.001.

Gemte lande gemmes i Gemmer-mappen i en Snes9x-installation. På Mac-versioner af Snes9x bruger gemte stater forlængelsen .FRZ ("frosne" stater).

BEMÆRK: I modsætning til en normal spillet gemt tilstand, som kun kan oprettes på bestemte punkter i spillet, 001 filer kan oprettes når som helst under gameplay.

Programmer, der åbnes 001 Filer
Windows
Snes9x
Linux
Snes9x
Macintosh
Snes9x

Om 001 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.001 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Snes9x Slot 2 Saved State, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.