Software : Snes9x : Snes9x

Snes9x

Udgave
(fra og med 2014-10-07)
1
Perrons
Licens Freeware
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Supports the majority of SNES and SFC titles
  • Provides ports to a variety of platforms
  • Offers useful features such as cheats, image upscaling, and video filters

Snes9x er en gratis Super Nintendo Entertainment System (SNES)-emulator. Den blev oprettet i 1997, da Gary Henderson og Jerremy Koot kombinerede deres emulatorer og begyndte at udvikle en enkelt, mere kraftfuld emulator. Til sidst forlod grundlæggerne projektet, men Snes9x udvikles stadig aktivt.

Emulatoren giver dig mulighed for at spille de fleste SNES-spil, såsom Super Metroid, Super Mario Kart og NBA Jam, på din computer. Den understøtter også Super Famicom (SFC), som var den japanske version af Nintendo, spil, som kun var tilgængelige i Japan. Det er kodet i C++ og har officielle tilpasninger til en række platforme, herunder Windows, OS X, Linux, Android og iOS.

Sammen med understøttelsen af et væld af spil giver Snes9x nogle smarte funktioner, der forbedrer gameplayet. En af de bedste funktioner er muligheden for at spole hurtigt fremad gennem langsomt bevægende spil. Andre nyttige funktioner omfatter videofiltre, snyderier, online multiplayer og opskalering af billeder.

Snes9x er den mest populære SNES-emulator, der findes. Den giver dig mulighed for at spille de fleste SNES- og SFC-titler, tilbyder smarte funktioner og er tilgængelig til en række forskellige platforme. Hvis du ønsker at genopleve dine SNES barndomsminder eller bare spille nye spil, så start med Snes9x.

▶ Primær filudvidelse

.smc – Super Nintendo Game ROM

▶ Andre filudvidelser brugt Snes9x 1

Understøttede filtyper
.001 Snes9x Slot 2 Saved State
.FRZ Snes9x Saved State
.SFC Super Nintendo ROM
.SRM Super Nintendo ROM Save File
.SWC Super Nintendo Wild Card ROM File
.ZST ZSNES Save File
Yderligere relaterede filformater