Vigtigste : Filudvidelser : .db Fil

.db Filudvidelse

Filtype1Mobile Device Database File

Udvikler N/A
Kategori Database Files
Format Binary

Hvad er DB fil?

En DB-fil er en databasefil, der bruges på mobile enheder som Android, iOS og Windows Phone 7-mobiltelefoner. Den bruges ofte til at gemme kontakter og SMS oplysninger, men den kan gemme alle typer enheds- eller applikationsdata. DB-filer gemmes normalt i et SQLite-databaseformat, men kan også være låst eller krypteret, så brugeren ikke kan se dataene direkte.

Flere oplysninger

DB-filer på mobiltelefoner er generelt ikke beregnet til at blive åbnet eller redigeret manuelt, da de er supportfiler, der indeholder oplysninger til enheden eller til et program.

Et eksempel på en DB-fil er sms.db, en iOS-støttefil, der gemmer brugerens tekstbeskeder (den ligger i mappen /private/var/mobile/Library/SMS/ på enheden). Et andet eksempel på en DB-fil er consolidated.db, en databasefil på iOS-enheder, der automatisk registrerer oplysninger om placering.

Programmer, der åbnes DB Filer
Windows
SQLite
Linux
SQLite
Macintosh
SQLite
iOS
Apple iOS

Filtype2Windows Thumbnail Cache

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.DB option nummer 2

Cache af miniaturebilleder, der repræsenterer større billeder i en Windows-mappe; gemmer små versioner af billeder, der er gemt i en mappe, for hurtigere at kunne gennemse dem; ses typisk ikke, medmindre indstillingen "Vis usynlige filer" er markeret i Windows' visningsindstillinger.

Flere oplysninger

Windows Thumbnail Cache-filer har som standard navnet Thumbs.db. Du kan få flere oplysninger om Windows Thumbs.db-filer, herunder hvordan du forhindrer, at de oprettes, følge disse instruktioner.

Fælles DB Filnavne

Thumbs.db - En skjult fil oprettet af Windows til lagring af miniaturer af billeder i en mappe. Det kan slettes, men Windows genindfører filen.

Programmer, der åbnes DB Filer
Windows
Microsoft Windows

Filtype3Database File

Udvikler N/A
Kategori Database Files
Format Binary

.DB option nummer 3

En DBF-fil er en standard database-fil, der anvendes af dBASE, et databaseadministrationssystemprogram. Den organiserer data i flere poster med felter, der er gemt i en array datatype. DBF-filer er også kompatible med andre "xBase"-databaseprogrammer, som opstod på grund af filformatets popularitet.

Flere oplysninger

På grund af den tidlige vedtagelse i databasemiljøet og en relativt ligetil filstruktur er DBF-filer blevet bredt accepteret som et standardopbevaringsformat for strukturerede data i kommercielle applikationer.

Programmer, der åbnes DB Filer
Windows
Microsoft Access
LibreOffice
SQLite
Synopsys Design Compiler Graphical
Aryson SQLite Database Recovery
Linux
LibreOffice
SQLite
Macintosh
LibreOffice
SQLite

Filtype4QQ Account Database File

Udvikler Tencent
Kategori Data Files
Format Binary

.DB option nummer 4

Datafil oprettet af QQ, et kinesisk online chatprogram; kan gemme kontaktlisten eller loggen over online chatsessioner for en brugerkonto; bruges til at gemme programdata lokalt og indlæse dem via programgrænsefladen.

Flere oplysninger

QQQ DB-filer gemmes typisk i mappen \Program Files\Tencent\Q\Q\[Kontonummer]\.

Programmer, der åbnes DB Filer
Windows
Tencent QQ

Filtype5X-Ray Engine Database

Udvikler GSC Game World
Kategori Game Files
Format N/A

.DB option nummer 5

Database, der indeholder objekter og andre oplysninger, der bruges i spil udviklet med X-Ray Engine; bruges af S.T.A.A.L.L.K.E.R.: Clear Sky, S.T.A.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl og andre GSC Game World-spil; svarer til .GCF-filer, der bruges af Valve-baserede spil.

Flere oplysninger

BEMÆRK: X-Ray Engine Database-filer kan også bruge udvidelserne ".db0", ".db1", ".db2", ".dba", ".dbb", ".dbb", ".dbc", osv.

Programmer, der åbnes DB Filer
Windows
S.T.A.L.K.E.R. Data Unpacker

Filtype6Skype Chat History File

Udvikler Skype
Kategori Data Files
Format Text

.DB option nummer 6

Konversationshistorikfil, der er oprettet og bruges af Skype, et program, der giver dig mulighed for at foretage telefonopkald, beskeder og videochats; indeholder din konversationshistorik, som omfatter alle de øjeblikkelige beskeder og opkaldsoplysninger, som en bruger har sendt til og modtaget fra kontakter.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Du kan overføre din Skype-samtalehistorik til en anden enhed ved at erstatte main.db-filen på den nye enhed med main.db-filen, der indeholder den chathistorik, du ønsker at beholde.

Fælles DB Filnavne

main.db - Navnet på hovedfilen, der indeholder chathistorikmeddelelser.

Programmer, der åbnes DB Filer

Om DB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.db er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Skype Chat History File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.