Vigtigste : Filudvidelser : .json Fil

.json Filudvidelse

FiltypeJavaScript Object Notation File

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Text

.JSON option nummer

En JSON-fil er en fil, der gemmer simple datastrukturer og objekter i JSON-formatet (JavaScript Object Notation), som er et standardformat til dataudveksling. Den bruges primært til overførsel af data mellem et webprogram og en server. JSON-filer er lette, tekstbaserede, menneskeligt læsbare og kan redigeres ved hjælp af en teksteditor.

Flere oplysninger

JSON-formatet var oprindeligt baseret på en delmængde af JavaScript, men anses for at være et sproguafhængigt format, der understøttes af mange forskellige programmerings API'er. JSON anvendes ofte i programmering af Ajax-webapplikationer. Det bliver mere og mere populært som et alternativ til XML.

Mens mange applikationer bruger JSON til dataudveksling, gemmer de måske ikke ".json"-filer på harddisken, da dataudvekslingen foregår mellem computere med internetforbindelse. Nogle programmer giver dog brugerne mulighed for at gemme ".json"-filer. Et eksempel er Google+, som bruger JSON-filer til at gemme profildata. Når du er logget ind, kan du vælge siden "Datafrihed" og vælge "Download dine profildata."

Mozilla Firefox gemmer sikkerhedskopier af bogmærker ved hjælp af JSON-filer. Filerne gemmes i Firefox-brugerprofilens mappe i en mappe kaldet bookmarkbackups. Du kan også lave manuelle sikkerhedskopier af Firefox-bogmærker og importere dem til en anden kopi af Firefox. Hvis du vil importere, skal du åbne bogmærkebiblioteket, klikke på knappen Import/eksport i øverste bjælke, vælge Restore → Choose File... og derefter vælge din JSON-backupfil.

Programmer, der åbnes JSON Filer
Windows
Mozilla Firefox
GNU Emacs
Notepad++
TatukGIS Viewer
Microsoft WordPad
Altova XMLSpy
GDevelop
Linux
Mozilla Firefox
GNU Emacs
Vim
Pico
GDevelop
Macintosh
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler
Mozilla Firefox
GNU Emacs
MacVim
GDevelop

Om JSON Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.json er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype JavaScript Object Notation File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.