Software : Florian Rival : GDevelop

GDevelop

Udgave
(fra og med 2016-04-25)
3
Perrons
Licens Open Source
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opbyg spil ved hjælp af scener, objekter og begivenheder
  • Definer logikken i dit spil med begivenheder
  • Rediger visuelt niveauer
  • Tilføj forskellige objekter
  • Kom godt i gang med nyttig dokumentation

GDevelop er en platform-åben applikation, der bruges til at oprette 2D-spil uden nogen programmeringskendskab. Du kan oprette spil til en række platforme som Windows, OS X, Android, IOS og internettet. Programmet blev oprindeligt navngivet Game Develop af skaberen af Florian Rival, men derefter ændret til GDevelop.

GDevelop giver dig mulighed for at bygge spil ved hjælp af scener, objekter og arrangementer. Programmets scene editor giver dig mulighed for visuelt at redigere dine niveauer og understøtter flere lag for at skabe parallax effekter. Du kan derefter tilføje forskellige objekter som sprites med flere animationer, tekstobjekter, brugerdefinerede figurer, dynamiske lys og skygger og 3D-bokse og anvende deres adfærd. GDevelop giver også begivenheder til at bestemme logikken i dit spil ved at definere betingelserne og aktionerne for sekvenser.

Når du bygger dit spil, kan du forhåndsvise dine fremskridt for at opleve gameplay. Når du er færdig med oprettelsesprocessen, kan du eksportere den som et web-, mobil- eller indbygget operativsystemspil. GDevelop giver også en rigelig mængde ressourcer til at hjælpe dig med at komme i gang og acclimated til sit miljø.

GDevelop er et gratis værktøj designet til alle typer brugere til at skabe spil til sjov eller til salg uden nogen programmeringskendskab. Programmet er dog ikke beregnet til avancerede programmører og bør ikke forveksles med mere professionelle spiludviklingsapps. Hvis du leder efter et spiloprettelsesværktøj som Stencyl eller Construct 2, er GDevelop en fantastisk mulighed.

Opdateret: 25. april 2016

▶ Primær filudvidelse

.gdg – GDevelop Project File

▶ Andre filudvidelser brugt GDevelop 3

Understøttede filtyper
.GDG.AUTOSAVE GDevelop Project Autosave File
.GIF Graphical Interchange Format File
.JSON JavaScript Object Notation File
.XGDW GDevelop Extension File
Yderligere relaterede filformater