Vigtigste : Filudvidelser : .xgdw Fil

.xgdw Filudvidelse

FiltypeGDevelop Extension File

Udvikler Florian Rival
Kategori Game Files
Format N/A

.XGDW option nummer

En XGDW-fil er en udvidelsesfil, der anvendes af GDevelop, et program, der gør det muligt for brugere at skabe spil uden kendskab til programmering. Den indeholder en udvidelse, som brugeren har valgt, når han kompilerer et .GDG-projekt til en native eksekverbar fil. Udvidelsesfilen giver dig mulighed for at tilføje funktionalitet til dit spil.

Flere oplysninger

Udvidelser giver en række funktioner til GDevelop såsom handlinger, nye objekter, adfærd og nye hændelser. Du kan se de udvidelser, der er tilgængelige i GDevelop, ved at dobbeltklikke på "Udvidelser" i projektstyringsruden. Nogle af de tilgængelige udvidelser er tekstobjekt, tiled sprite-objekt, primitiv tegning, linkede objekter og funktionsbegivenheder.

Det antal udvidelser, du vælger at tilføje til dit spil, bestemmer antallet af XGDW-filer, der vil være i din projektmappe, når du kompilerer dit projekt til en native eksekverbar fil. Hvis du f.eks. vælger 3 udvidelser, vil der være 3 XGDW-filer i din projektmappe sammen med .EXE-filen og .DLL-filerne. XGDW-filerne vil blive opkaldt efter de tilsvarende udvidelser, du har valgt.

GDevelop-programmet er designet til alle typer brugere, der ønsker at skabe et 2D-spil uden omfattende kendskab til programmering. Du kan illustrere scener, tilføje og animere objekter og definere begivenheder, der bestemmer logikken i dit gameplay.

Programmer, der åbnes XGDW Filer
Windows
GDevelop
Linux
GDevelop
Macintosh
GDevelop

Om XGDW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xgdw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GDevelop Extension File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.