Vigtigste : Filudvidelser : .gdg.autosave Fil

.gdg.autosave Filudvidelse

FiltypeGDevelop Project Autosave File

Udvikler Florian Rival
Kategori Game Files
Format XML

.GDG.AUTOSAVE option nummer

En GDG.AUTOSAVE-fil er en autosaved version af en .GDG projektfil, der bruges af GDevelop, et open source-program, der bruges til at oprette spil uden programmeringskendskab. Den indeholder de samme oplysninger som GDG-filen, men oprettes, når projektet er åbent i applikationen. Filen bruges til automatisk at gemme dit projekt i tilfælde af et programkrasj eller anden utilsigtet opsigelse af programmet.

Flere oplysninger

Programmet GDevelop er designet til alle typer brugere, der ønsker at oprette et 2D-spil uden omfattende programmeringskendskab. Du kan illustrere scener, tilføje og animere objekter og definere begivenheder, som bestemmer logikken i din gameplay.

Fælles GDG.AUTOSAVE Filnavne

[projektnavn] .gdg.autosave - Filen er opkaldt efter projektet, for hvilket det indeholder automatisk gemte oplysninger.

Programmer, der åbnes GDG.AUTOSAVE Filer
Windows
GDevelop
Linux
GDevelop
Macintosh
GDevelop

Om GDG.AUTOSAVE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gdg.autosave er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GDevelop Project Autosave File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.