Vigtigste : Filudvidelser : .dat Fil

.dat Filudvidelse

Filtype1Data File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Text and Binary

Hvad er DAT fil?

En DAT-fil er en generisk datafil, der er oprettet af et bestemt program. Det kan indeholde data i binært eller tekstformat (tekstbaserede DAT-filer kan ses i en tekstredigerer). DAT-filer fås typisk kun af det program, der oprettede dem.

Flere oplysninger

Mange programmer opretter, åbner eller refererer DAT-filer. Derudover bruges mange DAT-filer kun til applikationssupport og er ikke beregnet til at blive åbnet manuelt af brugeren.

Programmer, der åbnes DAT Filer
Windows
Blue Marble Geographics Global Mapper
Golden Software Surfer
Golden Software Voxler
Original program that created the file
Wolfram Research Mathematica
Tecplot 360
Linux
Wolfram Research Mathematica
Tecplot 360
Macintosh
Wolfram Research Mathematica
Tecplot 360

Filtype2Minecraft Data File

Udvikler Mojang Specifications
Kategori Game Files
Format Binary

.DAT option nummer 2

En DAT-fil er en datafil, der bruges af Minecraft, et 3D-udforsknings- og konstruktionsspil. Den gemmes i et komprimeret Gzip-format og kan gemme forskellige typer data, herunder afspillerens opgørelse, afspillerposition og verdensoplysninger. DAT-filer bruges til at gemme verdensstatlige oplysninger samt til sporing af spillerens fremskridt.

Flere oplysninger

DAT-filer blev også brugt til lagring af niveauet "klumper", som er små kortstykker, der indlæses på efterspørgsel, når en spiller navigerer gennem hele verden. Dette format blev introduceret, begyndende med Minecraft Infdev-versionen, og biterne brugte en 16 x 16 x 128 kortdimension. Fra begyndelsen med Minecraft version 1.3 beta udgivelsen blev der introduceret et nyt format kaldet "Region", som gemmer klumper med .MCR udvidelsen. Derefter blev .MCA formatet kaldet "Anvil" introduceret med patch 1.2.1.

Minecraft DAT-filer har brugt forskellige formater over trinvise udgivelser af spillet. Derfor er en DAT-fil fra en version af spillet muligvis ikke kompatibel med en anden version.

BEMÆRK: Minecraft er et personperspektiv, hvor spillerne konstruerer og ødelægger blokke og undgår monstre i et 3D-miljø. Minecraft server er et Java-program, der kører som en kommandolinje grænseflade.

Fælles DAT Filnavne

level.dat - Minecraft-datafilen lagrer verdensoplysninger som afspilleren, den anvendte niveaugenerator og tidspunktet på dagen.

Programmer, der åbnes DAT Filer
Windows
Mojang Minecraft
NBTExplorer
INVedit
Linux
Mojang Minecraft
NBTExplorer
Macintosh
Mojang Minecraft
NBTExplorer
MCPlayerEdit

Filtype3Inno Setup Uninstaller Data File

Udvikler Jordan Russel
Kategori Misc Files
Format Binary

.DAT option nummer 3

Fil oprettet af Inno Setup, et program, der bruges til at lave Windows-programinstallatører og afinstallere; typisk betegnet unins000.dat (eller et lignende navn) og er placeret i programinstallationsmappen; indeholder data, der hjælper Inno Setup, afinstallere programmet, når brugeren vælger at gøre det fra Windows Kontrolpanel.

Flere oplysninger

Inno Setup ".dat" filen har en tilsvarende .EXE fil med navnet unins000.exe (eller et lignende navn). Når kørslen køres, bruger den informationen i unins000.dat for at afinstallere programmet fra Windows-computeren.

Programmer, der åbnes DAT Filer
Windows
Referenced by Jrsoftware Inno Setup uninstaller

Filtype4Piriform Key File

Udvikler Piriform
Kategori Data Files
Format Text

.DAT option nummer 4

Nøglefil, der bruges af Piriform-applikationer, såsom CCleaner og Recuva, der hjælper brugerne med at styre deres pc'er. indeholder registreringsdatabasenøglenummeret, der henvises til af ansøgningen for at fungere i den relevante tilstand.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Hvis filen flyttes eller slettes fra dens placering i applikationskataloget, vil applikationen fungere i forsøgsmodus i stedet for den købte tilstand.

Programmer, der åbnes DAT Filer

Filtype5Porteus Save Container File

Udvikler Porteus Team
Kategori Data Files
Format N/A

.DAT option nummer 5

System gem filen, der bruges af Porteus, et bærbart Linux operativsystem (OS); indeholder gemte ændringer, der er foretaget til Porteus OS; omfatter ændringer af systemindstillinger, bogmærker, downloadede filer og browserhistorik.

Flere oplysninger

DAT-filen bruges som en container, der indeholder ændringer, du har lavet til Porteus, som gør det muligt at holde dit OS det samme, når du installerer det på andre enheder. Det er en nødvendig containerfil, hvis du installerer Porteus til enheder formateret med et Windows-filsystem. Filen bruges til at gemme data, som f.eks. Symlinks og Linux-tilladelser, for at kunne køre dit system korrekt.

For at oprette en DAT-filbeholder for at gemme dine tilpasninger skal du starte Porteus i KDE, Xfce eller LXDE desktop grænseflader. Når opstart er færdig, skal du åbne menuen og vælge System → Porteus save.dat manager. Følg derefter vejledningen for at afslutte oprettelsen af din DAT-fil.

Fælles DAT Filnavne

porteussave.dat - Fælles filnavn, der gives, når du gemmer en OS-session.

Programmer, der åbnes DAT Filer
Linux
Porteus

Filtype6Piriform DAT File

Udvikler Piriform
Kategori Misc Files
Format N/A

.DAT option nummer 6

En DAT-fil er en datafil, der anvendes af Piriform-applikationer, såsom CCleaner, Speccy, Defraggler og Recuva. Det fungerer som et flag, der fortæller en Piriform-applikation, der fungerer i bærbar tilstand, som bruges, når brugere ønsker at køre en Piriform-applikation fra et USB-drev, eller når brugerne ikke ønsker at forlade spor på et computersystem.

Flere oplysninger

For at køre en Piriform-applikation i bærbar tilstand skal du oprette en tom fil ved navn piriform.dat og gemme den i programmets installationsmappe. For CCleaner kan filen f.eks. Gemmes i C: \ Program Files \ CCleaner \. Når filen er gemt, gemmer CCleaner programindstillinger i en fil ved navn CCleaner.ini, i stedet for at bruge andre lagringssteder, f.eks. Windows-registreringsdatabasen.

BEMÆRK: Indholdet af piriform.dat-filen gør betyder ikke noget. Derfor vil en tom fil eller en ikke-tom fil, som indeholder data, give det samme resultat.

Fælles DAT Filnavne

portable.dat - Navnet på DAT-filen, der bruges af Piriform-applikationen, til at fungere som den bærbare version.

Programmer, der åbnes DAT Filer

Filtype7Windows Registry Hive File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.DAT option nummer 7

Fil, der bruges af Microsoft Windows-registreringsdatabasen; indeholder data til system- eller brugerniveauregistret, f.eks. adgangskoder, kontoindstillinger eller filforeninger; kan indlæses i bestemte dele af registreringsdatabasen, når en bruger logger ind på Windows.

Flere oplysninger

En fælles registreringsfilfil er NTUSER.DAT, som lagrer registreringsoplysningerne på brugerniveau. Den er placeret i C: \ Users \ [user] \ directory. En anden almindelig DAT-fil er SCHEMA.DAT, som er en registreringsdatabase backup og gendannelsesfil, der er placeret i mappen C: \ Windows \ System32 \ SMI \ Store \ Machine \.

Programmer, der åbnes DAT Filer

Filtype8Exchange E-mail Attachment

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

.DAT option nummer 8

Winmail.dat-filer indeholder formateringsoplysninger til Rich Text (RTF) meddelelser sendt fra Microsoft Exchange Server; de tilføjes til slutningen af e-mails, når en modtagers e-mail-klient ikke understøtter RTF-meddelelser; Winmail.dat-filen er ikke nyttig for brugere, der ikke bruger Outlook eller Exchange Server til at hente deres mail.

Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ___ErrorException: cURL error 56: Proxy CONNECT aborted (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=660189.795043` resulted in a `429 Too Many Requests` response: ______ extension_common13440 ___ ______ extension_description13446 ___

Ansøgningsskemaet datafil oprettet af US Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160) -processen, som stilles til rådighed fra U.S. Department of State's Consular Electronic Application Center; skabt af online, browserbaseret applikation og indeholder data som personlig baggrundsinformation; bruges til at gemme og indlæse ansøgningen gennem online formularen arkivering.

______ extension_text13446 ___ ______ extension_common13446 ___ ______ extension_description13439 ___

En DAT-fil er en datafil, der bruges af Minecraft, et 3D-udforsknings- og konstruktionsspil. Den gemmes i et komprimeret Gzip-format og kan gemme forskellige typer data, herunder afspillerens opgørelse, afspillerposition og verdensoplysninger. DAT-filer bruges til at gemme verdensstatlige oplysninger samt til sporing af spillerens fremskridt.

______ extension_text13439 ___

DAT-filer blev også brugt til lagring af niveauet "klumper", som er små kortstykker, der indlæses på efterspørgsel, når en spiller navigerer gennem hele verden. Dette format blev introduceret, begyndende med Minecraft Infdev-versionen, og biterne brugte en 16 x 16 x 128 kortdimension. Fra begyndelsen med Minecraft version 1.3 beta udgivelsen blev der introduceret et nyt format kaldet "Region", som gemmer klumper med %li_nk% udvidelsen. Derefter blev %li_nk% formatet kaldet "Anvil" introduceret med patch 1.2.1.

Minecraft DAT-filer har brugt forskellige formater over trinvise udgivelser af spillet. Derfor er en DAT-fil fra en version af spillet muligvis ikke kompatibel med en anden version.

BEMÆRK: Minecraft er et personperspektiv, hvor spillerne konstruerer og ødelægger blokke og undgår monstre i et 3D-miljø. Minecraft server er et Java-program, der kører som en kommandolinje grænseflade.

______ extension_common13439 ___

level.dat - Minecraft-datafilen lagrer verdensoplysninger som afspilleren, den anvendte niveaugenerator og tidspunktet på dagen.

______ extension_description13442 ___

System gem filen, der bruges af Porteus, et bærbart Linux operativsystem (OS); indeholder gemte ændringer, der er foretaget til Porteus OS; omfatter ændringer af systemindstillinger, bogmærker, downloadede filer og browserhistorik.

______ extension_text13442 ___

DAT-filen bruges som en container, der indeholder ændringer, du har lavet til Porteus, som gør det muligt at holde dit OS det samme, når du installerer det på andre enheder. Det er en nødvendig containerfil, hvis du installerer Porteus til enheder formateret med et Windows-filsystem. Filen bruges til at gemme data, som f.eks. Symlinks og Linux-tilladelser, for at kunne køre dit system korrekt.

For at oprette en DAT-filbeholder for at gemme dine tilpasninger skal du starte Porteus i KDE, Xfce eller LXDE desktop grænseflader. Når opstart er færdig, skal du åbne menuen og vælge System → Porteus save.dat manager. Følg derefter vejledningen for at afslutte oprettelsen af din DAT-fil.

______ extension_common13442 ___

porteussave.dat - Fælles filnavn, der gives, når du gemmer en OS-session.

______ product_main_features8428 ___
 • Opret film i Hollywood-stil, professionel kvalitet
 • Understøtter VCD-, DVD-, Blu-ray- og AVCHD-formater
 • Inkluderer automatiske værktøj til oprydning og filmproduktion
 • Tillader brugerdefineret redigering og sekventering af diasshow
 • Understøtter mange digitale lyd- og videofilformater
 • Right-to-Disc brænder streaming media direkte til en disk
______ product_text8428 ___

CyberLink PowerProducer er et softwareprogram, der bruges til at lave video- og diasshow-diske. Den køres på Windows-operativsystemet og er designet til brugere af DV og HDV-videokameraer.

PowerProducer kan optage video fra DV- og HDV-videokameraer og tv-tunerkort. Det kan også importere video fra flere forskellige digitale videofilformater, som f.eks. AVCHD. Videoredigeren indeholder filmproduktionsværktøjer til Hollywood-stil til hjemmebrugere. Softwaren indeholder flere professionelt designet HD-skabeloner, der kan bruges til hurtigt at lave en video disk i en professionel kvalitetsfilm. Det giver forfatterværktøjer til at tilføje interaktive menuer, musik og temaer til film. Den indeholder også funktioner som en "Magic Movie Wizard", som automatisk rører op med digitalt videoindhold og løser rystende video, dårlig belysning og problemer med røde øjne. Guiden kan også bruges til at anvende brugervalgte temaer og tilføje pan- og zoomeffekter til fotos.

PowerProducer's "Right-to-Disc" -funktion understøtter brændende videoer direkte til en disk uden først at gemme dem på harddisken. Dette giver brugerne mulighed for at optage real-time videoer fra et videokamera eller en anden videoindgangskilde og brænde dem direkte til en disk. Disse videoer kan gemmes som selvstændige film eller inkluderet som en del af en større filmproduktion. PowerProducer kan også redigere eksisterende film, der er gemt på genskrivbare diske. Dens indbyggede diskværktøjer kan slette, kopiere, eksportere til et diskbillede eller færdiggøre diske til kompatibilitet med videoafspillere. PowerProducer kan også gemme diskfiler i det proprietære %li_nk% format, som kan genåbnes for senere redigering. Når du er færdig, kan film brændes til DVD, Blu-ray og andre diskformater.

CyberLink PowerProducer er et nyttigt program til indsamling, redigering og produktion af personlige film. Det giver professionelle produktionsværktøjer og praktiske diskbrændingsfunktioner. Det er også en god mulighed for at se film og slideshows på hjemmeunderholdningssystemer og til at dele videoer med venner og familie. Selv om det ikke er så magtfuldt som andre videoredigerere, er det en rimelig mulighed for prisen.

Opdateret: 4. april 2014

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=225843.344397` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 18. oktober 2018

______ product_main_features8225 ___
 • Et hundrede video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-bit videoredigeringsmaskine
 • TrueTheater teknologier til videoforbedring
 • 3D video import, redigering og eksport kapacitet
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-disk brænder støtte
 • Indbyggede effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator giver over 30 professionelt udseende slideshow-temaer
______ product_text8225 ___

PowerDirector er et program til redigering og forbedring af videoer, der er udviklet af CyberLink. Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner og værktøjer til forbedring af videokvaliteten, hvilket gør den ideel til redigering af video på en hjemmecomputer. PowerDirector indeholder dvd- og Blu-ray-diskeforfatterværktøjer og understøtter mange videofilformater, herunder MPEG-4 og H.264.

PowerDirector giver indholdsbekendt redigering til videoprojekter. Softwaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjælp af CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som omfatter ændringer som belysningsjusteringer, video sharpening og jitter reduktion. TrueTheater kan også opskalere standard definition (SD) video til HD-lignende kvalitet. Når videoprojekter eksporteres, udnytter TrueVelocity-renderermotoren både software og hardwareteknologier til hurtig videobehandling.

Filmprojekter kan gemmes som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) til senere redigering. Når du er færdig, kan du offentliggøre videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre online video-websteder. Du kan også brænde din video til diske, f.eks. DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til almindelige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector giver dig mulighed for ikke kun at lave mindeværdige film, men også professionelt udseende animerede diasshow. Med Slideshow Creator kan du vælge mellem mere end 30 forskellige temaer for at oprette en præsentation af et bryllup, ferie eller fra et nyligt familiehold.

CyberLink PowerDirector er en god mulighed for at oprette og redigere film til hjemmebrugere. Det er også nyttigt for at forbedre videokvaliteten af allerede eksisterende videoer. Hvis du forsøger at lave hjemmevideoer, som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette program et godt valg. Hvis du vil oprette en film, der kræver special effekter og andre avancerede funktioner, er der andre programmer, der passer bedre til dine behov.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ product_main_features8091 ___
 • Afspil en række mediefilformater, f.eks. FLV, MOV og MP4
 • Søg efter og se videoer via en indbygget webbrowser
 • Indtast playliste kriterier for automatisk afspilningsliste organisation
 • Indtast videoens webadresse for øjeblikkelig videoafspilning
______ product_text8091 ___

Eltima Elmedia Player er en gratis medieafspiller til OS X. Applikationen er også tilgængelig som en PRO-version, som giver yderligere funktioner, såsom download af mediefiler og video skærmbilleder.

Elmedia Player understøtter mange populære mediefilformater, herunder MOV, FLV, MP4, SWF, AVI, VOB, WEBM, WMA, FLAC og WAV, som giver dig mulighed for at spille næsten alle typer medier på internettet. Spilleren giver dig mulighed for at organisere dine forskellige medier i afspilningslister, ligesom iTunes. Hvis du ikke ønsker at oprette dine egne spillelister, kan du lade Elmedia Player organisere dine filer ud fra de kriterier, du vælger.

Programmet indeholder flere praktiske funktioner til adgang til mediefiler. Programmet giver en indbygget webbrowser, som giver dig mulighed for at surfe på websteder og se film uden at forlade programmet. Hvis du har et URL-link til en video, gør værktøjet Åbn URL mulighed for at se videoen uden at forlade programmet eller åbne et browservindue. PRO-versionen giver dig også ekstra funktioner, herunder evnen til at downloade videoer fra internettet og udtrække lyd fra YouTube-videoer i MP3-format.

Elmedia Player er et kvalitetsvalg til OS X-brugere, der ønsker at spille deres videoer og film. En af dens fedeste funktioner er den indbyggede webbrowser, som giver dig mulighed for at se online-film direkte i applikationen. Selv om det ikke er så fremtrædende som iTunes eller QuickTime Player, er Eltima Elmedia Player stadig et godt valg til at se dine film og videoer.

Opdateret: 28. november 2016

______ product_main_features10087 ___ ______ product_text10087 ___ ______ product_main_features10088 ___ ______ product_text10088 ___ ______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

______ product_main_features10089 ___ ______ product_text10089 ___ ______ product_main_features10091 ___ ______ product_text10091 ___ ______ product_main_features10093 ___ ______ product_text10093 ___ ______ product_main_features10094 ___ ______ product_text10094 ___ ______ product_main_features10092 ___ ______ product_text10092 ___ ______ product_main_features10090 ___ ______ product_text10090 ___ ______ product_main_features10095 ___ ______ product_text10095 ___ ______ product_main_features10096 ___ ______ product_text10096 ___ ______ product_main_features10097 ___ ______ product_text10097 ___ ______ product_main_features10098 ___ ______ product_text10098 ___ ______ product_main_features10099 ___ ______ product_text10099 ___ ______ product_main_features10101 ___ ______ product_text10101 ___ ______ product_main_features10102 ___ ___UnexpectedValueException: Data cannot be decoded or it's deeper than the recursion limit in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:334 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ product_main_features10103 ___ ______ product_text10103 ___ ______ product_main_features7586 ___
 • Konverter fra og til en bred vifte af medieformater
 • Organiser dit indhold med ansigtsgenkendelse
 • Rediger video med overgange, effekter og titler
 • Tag videoer og fotos med steder
 • Brænd projekter til dvd- og Blu-ray-diske
 • Tilføj apps, værktøjer og kreative pakker for at udvide funktionaliteten
 • Stream videoer til Android og iOS-enheder
______ product_text7586 ___

Skærmbillede af Nero 2018

Hovedfunktioner

Nero er en række applikationer, der bruges til at organisere, spille, redigere, konvertere, rive, brænde , sikkerhedskopiering og redning af forskellige medier. Pakken er tilgængelig i en standardversion, der indeholder video-, brænder ROM-, MediaHome- og Recode-programmer. Den er også tilgængelig i en Platinum-version, som indeholder Video, Burning ROM, MediaHome, Recode, BackItUp og Music Recorder-programmer.

Når du starter Nero, bliver du mødt med en startskærm, der lægger tilgængelige programmer i fire sektioner. Du kan vælge programmet, der skal åbnes, baseret på, om du vil administrere & afspil, rediger og amp; konvertere, rip & brænde eller sikkerhedskopiere & redde dine mediefiler.

Nero tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at organisere dit medieindhold. Programmet opretter automatisk søgeordstegn til Windows Explorer-mappe og undermappe-navne, som gør det muligt at finde filer hurtigere. Nero understøtter ansigtsgenkendelse, som giver dig mulighed for at organisere billeder baseret på en persons ansigt. Multimediesuppen giver dig mulighed for at oprette billed- og videopræsentationer med ekspres- eller avancerede redigeringsfunktioner, som f.eks. Effekter, overgange, titler og filmtemaer.

Når du er færdig, kan du brænde dine projekter til dvd'er, cd'er og Blu-ray-diske med Nero's avancerede diskbrændingsmotor. Du kan også oprette og købe fotoalbum til en fysisk præsentation af dine fotos. Nero kan konvertere fra og til et bredt udvalg af videoformater, såsom dvd-video, AVCHD og online videoer. Programmet giver dig et enkelt klik til enheden, der gør det hurtigt og nemt at få indhold til din mobilenhed eller skydeplads. Programmet giver også Nero Play til tv, der streamer lysbilledshow og videoer til dit tv.

Sammen med de medfølgende redigerings-, konverterings- og brændende værktøjer understøtter Nero tilføjelser, der udvider funktionaliteten i pakken. Du kan downloade gratis værktøjer eller købe apps og kreative pakker. Nogle gratis værktøjer inkluderer en juvel case cover designer, en lydoptager og editor med filtreringsmetoder og en lyd mixer, der lader dig digitalisere din analoge musiksamling. Apps og kreative pakker, der kan købes, omfatter en Blu-ray-afspiller-app og video- eller diasshowtemaer.

Nero er et nyttigt multimedieværktøj. Du kan udføre hurtige eller avancerede redigeringer, organisere dine medier, brænde Blu-ray-diske og nemt afspille dit indhold på dit tv eller din mobile enhed. Disse muligheder og mere gør Nero til en kvalitetsmulighed for din multimedieoprettelse, redigering, brænding og deling af behov.

Opdateret: 28. marts 2019

______ product_main_features10104 ___ ______ product_text10104 ___ ______ product_main_features9743 ___
 • Bygg din egen verden i et fuldstændigt konstruktivt og destruktivt miljø
 • Håndværk udstyr til brug i spillet, herunder rustning, våben og værktøjer
 • Kæmp off horder af monstre i overlevelse mode
 • Spil med dine venner på et lokalnetværk eller en server med server-vært
______ product_text9743 ___

Minecraft er et populært byggespil, der er tilgængeligt på en bred vifte af platforme. Spillet giver dig mulighed for at opbygge alt du kan forestille dig ved at bruge de blokke, der findes i verden. Spillelivet består af blokke af forskellige elementer som sand, sten og træ, som du kan ødelægge for at høste deres ressourcer. Efter ødelæggelse af blokke bliver deres ressourcer tilføjet til din beholdning, og du kan placere blokke, hvor du selv ønsker at lave dine egne kreationer. Udover blokke af ressourcer kan du også høste planter og dyr og udforme forskellige ting med genstande fra dem.

Minecraft kan spilles i overlevelse, kreativ, eventyr og multiplayer modes. I overlevelsesmodus skal du samle ressourcer for at udforme blokke og genstande til at forberede sig til monsterangreb, der opstår om natten. Kreativ tilstand giver adgang til de fleste ressourcer og elementer i spillet og giver dig mulighed for at placere og fjerne dem øjeblikkeligt. Eventyrtilstand ligner survival mode, men giver dig mulighed for at opleve andre spillere 'verdener. Multiplayer i Minecraft udnytter spiller-hostede servere, hvilket gør det muligt at spille samtidigt med andre spillere.

Minecraft er et godt spil for dem, der nyder at bruge deres kreativitet. Hvis du kunne lide at lege med Legos, da du var barn, er der en god chance for at du kan lide at bygge dine egne verdener i Minecraft også.

Opdateret: 21 april 2014

______ product_main_features10086 ___
 • Understøtter flere Minecraft-filer, som f.eks. NBT, MCR, MCA og DAT
 • Tillader dig at redigere gemme data, herunder dit helbred, placering og opgørelse
 • Giver en mappe-træ-grænseflade til at udforske flere verdener
______ product_text10086 ___

NBTExplorer er et cross-platform, open source-værktøj, der bruges til at redigere Minecraft-gemte filer. Det er baseret på NBTedit-programmet og bygget oven på Substrate, et .NET / Mono SDK skrevet i C #.

Programmet understøtter redigering af flere Minecraft-sparer, som indeholder %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer. NBTExplorer gør det muligt at redigere gemme data, f.eks. Din placering, tid, lager og sundhed. Det indeholder også en mappe-træ-grænseflade, der giver dig mulighed for at udforske flere verdener.

NBTExplorer er et godt valg til redigering af dine Minecraft-gemte filer. Den bedste funktion er, at den understøtter flere filtyper, så du kan arbejde i et enkelt program. Hvis du spiller Minecraft og ønsker at redigere dine gem, skal du gå med NBTExplorer.

Opdateret: 30. april 2015

______ product_main_features7626 ___
 • Kører på standard x86 hardware
 • Inkluderer et skrivebord, der giver dig mulighed for at se filer og mapper i forskellige vinduer
 • Velegnet til både hjemme og professionel brug
 • Tilbyder en personlig digital assistent med navnet Cortana
 • Gør det muligt at skrive på websider og læse artikler uden annoncer med Microsoft Edge
 • Tillader dig at gennemse og downloade apps, spil, musik, film og tv-udsendelser via Windows Store
______ product_text7626 ___

Skærmbillede af Microsoft Windows 10

Hovedfunktioner

Microsoft Windows er et operativsystem udviklet af Microsoft. Hver version indeholder en grafisk brugergrænseflade med et skrivebord, der gør det muligt at se filer og mapper i forskellige vinduer. Konkurrenter til Windows omfatter Apples OS X-platform og Linux-baserede operativsystemer som Linux Mint og Ubuntu.

Windows er inkluderet i mange computerkøb, inklusive dem fra Dell, Sony, HP, Lenovo og andre producenter . Brugere af hjemmebaserede pc'er installerer også almindeligvis Windows i modsætning til andre operativsystemer. Microsoft tilføjede støtte til touchscreen-enheder med Windows 7, og derfor køres softwaren nu også på mange tabletter.

Udgivelsen af Windows 10 introducerede Cortana, en virtuel assistent i overensstemmelse med Apples Siri, der er designet for at hjælpe dig med at finde filer, administrere din kalender og udføre andre opgaver. Cortana er integreret med Edge, Windows 'standardwebbrowser, som erstattede Internet Explorer. Browseren leveres med velkendte browserenheder sammen med unikke funktioner som webnotater og læsevisning. En anden ny applikation introduceret i Windows 10 er Groove Music, den nye standard musikafspiller til Windows.

Microsoft Windows er det mest almindelige operativsystem til personlige og erhvervsmæssige computere. Den er kompatibel med et bredt udvalg af hardware specifikationer og har det største samfund af softwareudviklere til både personlig og produktivitetssoftware. Operativsystemet er velegnet til både hjemme og professionelle brugere.

Opdateret: 18. september 2017

______ product_main_features7659 ___
 • Se hurtigt din tidsplan, aftaler, opgaver eller kontakter med Peek-funktionen
 • Hold faner på dine sociale medier på ét sted med Facebook og LinkedIn integration
 • Søg alle dine e-mails, vedhæftede filer, aftaler og kontakter med forbedret søgning
 • Kontroller vejrudsigten med den indbyggede vejrlinje
______ product_text7659 ___

Microsoft Outlook er en e-mail-klient og personlig informationsadministrator til Windows og OS X. Den er tilgængelig som en del af Microsoft Office, men kan også købes af sig selv. En mobilversion er pakket sammen med Windows Phone, og den er også tilgængelig til Android og iOS. Outlook har mange funktioner, der hjælper dig med at holde styr på dine kontakter og planlægge. Det har filtre og kontekstkommandoer, der giver dig mulighed for at filtrere din kalender og intuitivt sortere din e-mail. Du kan integrere flere kontakter i en enkelt visning for at se hver kontaktes information og sociale medier.

Programmet giver dig mulighed for at synkronisere dine oplysninger med mobilenheder og internettjenester, så du kan få adgang til din kalender og e-mail hvor som helst . Du kan også dele din kalender med andre mennesker og sende mødeforespørgsler.

Microsoft Outlook bruges ofte i forretningsmiljøer, fordi det understøtter Microsoft Exchange Server. Det er et godt kalenderværktøj og e-mail-klient til både professionelle og hjemmebrugere.

Opdateret: 22. september 2015

______ product_main_features10100 ___
 • Formularens fysiske terræn
 • Kontrolkatastrofer og berørte områder
 • Bygg offentlige forsyningsvirksomheder, transportnetværk, medicinske faciliteter og mere
 • Opret dine egne sims for at bo og arbejde i byen
______ product_text10100 ___

Elektronisk kunst SimCity 4 er et bybygnings- og byplanlægningssimuleringsspil. Det er den fjerde rate i SimCity-serien sammen med SimCity, SimCity 2000 og SimCity 3000.

Spillet giver dig mulighed for at bygge din by fra bunden. Du kan danne det land, hvor du vil bygge din by, tilpasse dag / natcyklus og kontrol katastrofer og de områder, de påvirker. Når du bygger din by, giver adskillige rådgivere råd til, hvordan man styrer byen, som omfatter alt fra offentlige forsyningsvirksomheder til transportnet til uddannelsesmæssige og medicinske faciliteter. Du kan også oprette dine egne sims, der arbejder og bor i din by.

SimCity 4 er et sjovt bybygningssimuleringsspil, der er fyldt med funktioner. Spillet giver dig mulighed for at oprette din egen by, mens du simulerer naturkatastrofer, bygningsforfald og sims'ernes offentlige mening om dine beslutninger. Mens nogle grafik måske er dateret nu (spillet har været ude siden 2003), er spillet stadig et spil værd for dets sjove funktioner og interaktive gameplay.

Opdateret: 23. april, 2015

______ product_main_features8782 ___
 • Understøtter forskellige medierformater, såsom AVI, MP4, MP3 og WMV
 • Codec Finder hjælper med at finde og downloade kodeker for at afspille ualmindelige filformater
 • Funktioner videoeffekter, lydoptagelse, A-B-gentagelse og afspilningshastighedskontrol
______ product_text8782 ___

Gretech GOM Player er en gratis medieafspiller til Windows. Det er en af Sydkoreas mest populære medieafspillere.

Medieafspilleren understøtter en række populære medieformater, herunder AVI, MP4, Ogg, MP3, FLV, WMV og MOV. Programmet understøtter også flere undertekstformater, såsom SAMI, SubRipText, VOBsub og MicroDVD. GOM Player giver en række funktioner, såsom lydoptagelse, videoreffekter, skærmoptagelse, A-B-gentagelse og afspilningshastighedskontrol. Også spillerens interface kan tilpasses ved hjælp af GOM Player Skin Files ( %li_nk% ), som kan downloades fra GOM Player-webstedet.

Den mest bemærkelsesværdige evne til GOM Player er dens Codec Finder . Hvis du støder på nogle ualmindelige videotyper, der ikke understøttes af programmet, søger Codec Finder efter formatet og leder dig derefter til et sted, hvor du kan finde flere oplysninger eller downloade den manglende kodek.

GOM Player er i stand til medieafspiller, der understøtter mange populære medieformater. Det giver nogle gode afspilningsfunktioner, giver dig mulighed for at tilpasse dens grænseflade og hjælper dig med at finde og downloade manglende kodeker. Det er dog kun en af mange gratis Windows-medieafspillere, som omfatter de mere populære og alsidige VLC medieafspiller, iTunes og Media Player Classic-programmer. Men hvis du leder efter en alternativ medieafspiller til disse muligheder, er Gretech GOM Player et spil værd.

Opdateret: 5. december 2014

___
Fælles DAT Filnavne

Winmail.dat - En fil knyttet til slutningen af e-mail-beskeder, når et e-mail-program ikke kan læse de rige tekstformateringsdata fra kildens email. Denne fil stammer fra en Microsoft Exchange Server.

Programmer, der åbnes DAT Filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Mail
Encryptomatic Message Viewer Lite
Traction WinMail Decoder Pro
Winmail.dat Reader
Biblet WMDecode
Macintosh
Microsoft Outlook
iOS
Kupon.BG Klammer 3
Winmail.dat File Viewer Pro

Filtype9Nonimmigrant Visa Application Data File

Udvikler U.S. Department of State
Kategori Data Files
Format Binary

.DAT option nummer 9

Ansøgningsskemaet datafil oprettet af US Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160) -processen, som stilles til rådighed fra U.S. Department of State's Consular Electronic Application Center; skabt af online, browserbaseret applikation og indeholder data som personlig baggrundsinformation; bruges til at gemme og indlæse ansøgningen gennem online formularen arkivering.

Programmer, der åbnes DAT Filer

Filtype10SimCity 4 Game Data File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Game Files
Format Binary

.DAT option nummer 10

Spilpakkefil, der bruges af SimCity 4, et bybygningssimuleringsspil; kan indeholde flere typer spildatafiler, herunder .SC4MODEL , .SC4LOT og .SC4DESC files; bruges til emballering af filer til brugbart indhold til spillet.

Flere oplysninger

SimCity 4 DAT-filer kan gennemses ved hjælp af iLives Reader eller DatGen (udviklet af DarkMatter).

Fælles DAT Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ___ErrorException: cURL error 56: Proxy CONNECT aborted (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=660189.795043` resulted in a `429 Too Many Requests` response: ______ extension_common13440 ___ ______ extension_description13446 ___

Ansøgningsskemaet datafil oprettet af US Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160) -processen, som stilles til rådighed fra U.S. Department of State's Consular Electronic Application Center; skabt af online, browserbaseret applikation og indeholder data som personlig baggrundsinformation; bruges til at gemme og indlæse ansøgningen gennem online formularen arkivering.

______ extension_text13446 ___ ______ extension_common13446 ___ ______ extension_description13439 ___

En DAT-fil er en datafil, der bruges af Minecraft, et 3D-udforsknings- og konstruktionsspil. Den gemmes i et komprimeret Gzip-format og kan gemme forskellige typer data, herunder afspillerens opgørelse, afspillerposition og verdensoplysninger. DAT-filer bruges til at gemme verdensstatlige oplysninger samt til sporing af spillerens fremskridt.

______ extension_text13439 ___

DAT-filer blev også brugt til lagring af niveauet "klumper", som er små kortstykker, der indlæses på efterspørgsel, når en spiller navigerer gennem hele verden. Dette format blev introduceret, begyndende med Minecraft Infdev-versionen, og biterne brugte en 16 x 16 x 128 kortdimension. Fra begyndelsen med Minecraft version 1.3 beta udgivelsen blev der introduceret et nyt format kaldet "Region", som gemmer klumper med %li_nk% udvidelsen. Derefter blev %li_nk% formatet kaldet "Anvil" introduceret med patch 1.2.1.

Minecraft DAT-filer har brugt forskellige formater over trinvise udgivelser af spillet. Derfor er en DAT-fil fra en version af spillet muligvis ikke kompatibel med en anden version.

BEMÆRK: Minecraft er et personperspektiv, hvor spillerne konstruerer og ødelægger blokke og undgår monstre i et 3D-miljø. Minecraft server er et Java-program, der kører som en kommandolinje grænseflade.

______ extension_common13439 ___

level.dat - Minecraft-datafilen lagrer verdensoplysninger som afspilleren, den anvendte niveaugenerator og tidspunktet på dagen.

______ extension_description13442 ___

System gem filen, der bruges af Porteus, et bærbart Linux operativsystem (OS); indeholder gemte ændringer, der er foretaget til Porteus OS; omfatter ændringer af systemindstillinger, bogmærker, downloadede filer og browserhistorik.

______ extension_text13442 ___

DAT-filen bruges som en container, der indeholder ændringer, du har lavet til Porteus, som gør det muligt at holde dit OS det samme, når du installerer det på andre enheder. Det er en nødvendig containerfil, hvis du installerer Porteus til enheder formateret med et Windows-filsystem. Filen bruges til at gemme data, som f.eks. Symlinks og Linux-tilladelser, for at kunne køre dit system korrekt.

For at oprette en DAT-filbeholder for at gemme dine tilpasninger skal du starte Porteus i KDE, Xfce eller LXDE desktop grænseflader. Når opstart er færdig, skal du åbne menuen og vælge System → Porteus save.dat manager. Følg derefter vejledningen for at afslutte oprettelsen af din DAT-fil.

______ extension_common13442 ___

porteussave.dat - Fælles filnavn, der gives, når du gemmer en OS-session.

______ product_main_features8428 ___
 • Opret film i Hollywood-stil, professionel kvalitet
 • Understøtter VCD-, DVD-, Blu-ray- og AVCHD-formater
 • Inkluderer automatiske værktøj til oprydning og filmproduktion
 • Tillader brugerdefineret redigering og sekventering af diasshow
 • Understøtter mange digitale lyd- og videofilformater
 • Right-to-Disc brænder streaming media direkte til en disk
______ product_text8428 ___

CyberLink PowerProducer er et softwareprogram, der bruges til at lave video- og diasshow-diske. Den køres på Windows-operativsystemet og er designet til brugere af DV og HDV-videokameraer.

PowerProducer kan optage video fra DV- og HDV-videokameraer og tv-tunerkort. Det kan også importere video fra flere forskellige digitale videofilformater, som f.eks. AVCHD. Videoredigeren indeholder filmproduktionsværktøjer til Hollywood-stil til hjemmebrugere. Softwaren indeholder flere professionelt designet HD-skabeloner, der kan bruges til hurtigt at lave en video disk i en professionel kvalitetsfilm. Det giver forfatterværktøjer til at tilføje interaktive menuer, musik og temaer til film. Den indeholder også funktioner som en "Magic Movie Wizard", som automatisk rører op med digitalt videoindhold og løser rystende video, dårlig belysning og problemer med røde øjne. Guiden kan også bruges til at anvende brugervalgte temaer og tilføje pan- og zoomeffekter til fotos.

PowerProducer's "Right-to-Disc" -funktion understøtter brændende videoer direkte til en disk uden først at gemme dem på harddisken. Dette giver brugerne mulighed for at optage real-time videoer fra et videokamera eller en anden videoindgangskilde og brænde dem direkte til en disk. Disse videoer kan gemmes som selvstændige film eller inkluderet som en del af en større filmproduktion. PowerProducer kan også redigere eksisterende film, der er gemt på genskrivbare diske. Dens indbyggede diskværktøjer kan slette, kopiere, eksportere til et diskbillede eller færdiggøre diske til kompatibilitet med videoafspillere. PowerProducer kan også gemme diskfiler i det proprietære %li_nk% format, som kan genåbnes for senere redigering. Når du er færdig, kan film brændes til DVD, Blu-ray og andre diskformater.

CyberLink PowerProducer er et nyttigt program til indsamling, redigering og produktion af personlige film. Det giver professionelle produktionsværktøjer og praktiske diskbrændingsfunktioner. Det er også en god mulighed for at se film og slideshows på hjemmeunderholdningssystemer og til at dele videoer med venner og familie. Selv om det ikke er så magtfuldt som andre videoredigerere, er det en rimelig mulighed for prisen.

Opdateret: 4. april 2014

___ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=225843.344397` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 18. oktober 2018

______ product_main_features8225 ___
 • Et hundrede video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-bit videoredigeringsmaskine
 • TrueTheater teknologier til videoforbedring
 • 3D video import, redigering og eksport kapacitet
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-disk brænder støtte
 • Indbyggede effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator giver over 30 professionelt udseende slideshow-temaer
______ product_text8225 ___

PowerDirector er et program til redigering og forbedring af videoer, der er udviklet af CyberLink. Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner og værktøjer til forbedring af videokvaliteten, hvilket gør den ideel til redigering af video på en hjemmecomputer. PowerDirector indeholder dvd- og Blu-ray-diskeforfatterværktøjer og understøtter mange videofilformater, herunder MPEG-4 og H.264.

PowerDirector giver indholdsbekendt redigering til videoprojekter. Softwaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjælp af CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som omfatter ændringer som belysningsjusteringer, video sharpening og jitter reduktion. TrueTheater kan også opskalere standard definition (SD) video til HD-lignende kvalitet. Når videoprojekter eksporteres, udnytter TrueVelocity-renderermotoren både software og hardwareteknologier til hurtig videobehandling.

Filmprojekter kan gemmes som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) til senere redigering. Når du er færdig, kan du offentliggøre videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre online video-websteder. Du kan også brænde din video til diske, f.eks. DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til almindelige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector giver dig mulighed for ikke kun at lave mindeværdige film, men også professionelt udseende animerede diasshow. Med Slideshow Creator kan du vælge mellem mere end 30 forskellige temaer for at oprette en præsentation af et bryllup, ferie eller fra et nyligt familiehold.

CyberLink PowerDirector er en god mulighed for at oprette og redigere film til hjemmebrugere. Det er også nyttigt for at forbedre videokvaliteten af allerede eksisterende videoer. Hvis du forsøger at lave hjemmevideoer, som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette program et godt valg. Hvis du vil oprette en film, der kræver special effekter og andre avancerede funktioner, er der andre programmer, der passer bedre til dine behov.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ product_main_features8091 ___
 • Afspil en række mediefilformater, f.eks. FLV, MOV og MP4
 • Søg efter og se videoer via en indbygget webbrowser
 • Indtast playliste kriterier for automatisk afspilningsliste organisation
 • Indtast videoens webadresse for øjeblikkelig videoafspilning
______ product_text8091 ___

Eltima Elmedia Player er en gratis medieafspiller til OS X. Applikationen er også tilgængelig som en PRO-version, som giver yderligere funktioner, såsom download af mediefiler og video skærmbilleder.

Elmedia Player understøtter mange populære mediefilformater, herunder MOV, FLV, MP4, SWF, AVI, VOB, WEBM, WMA, FLAC og WAV, som giver dig mulighed for at spille næsten alle typer medier på internettet. Spilleren giver dig mulighed for at organisere dine forskellige medier i afspilningslister, ligesom iTunes. Hvis du ikke ønsker at oprette dine egne spillelister, kan du lade Elmedia Player organisere dine filer ud fra de kriterier, du vælger.

Programmet indeholder flere praktiske funktioner til adgang til mediefiler. Programmet giver en indbygget webbrowser, som giver dig mulighed for at surfe på websteder og se film uden at forlade programmet. Hvis du har et URL-link til en video, gør værktøjet Åbn URL mulighed for at se videoen uden at forlade programmet eller åbne et browservindue. PRO-versionen giver dig også ekstra funktioner, herunder evnen til at downloade videoer fra internettet og udtrække lyd fra YouTube-videoer i MP3-format.

Elmedia Player er et kvalitetsvalg til OS X-brugere, der ønsker at spille deres videoer og film. En af dens fedeste funktioner er den indbyggede webbrowser, som giver dig mulighed for at se online-film direkte i applikationen. Selv om det ikke er så fremtrædende som iTunes eller QuickTime Player, er Eltima Elmedia Player stadig et godt valg til at se dine film og videoer.

Opdateret: 28. november 2016

______ product_main_features10087 ___ ______ product_text10087 ___ ______ product_main_features10088 ___ ______ product_text10088 ___ ______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

______ product_main_features10089 ___ ______ product_text10089 ___ ______ product_main_features10091 ___ ______ product_text10091 ___ ______ product_main_features10093 ___ ______ product_text10093 ___ ______ product_main_features10094 ___ ______ product_text10094 ___ ______ product_main_features10092 ___ ______ product_text10092 ___ ______ product_main_features10090 ___ ______ product_text10090 ___ ______ product_main_features10095 ___ ______ product_text10095 ___ ______ product_main_features10096 ___ ______ product_text10096 ___ ______ product_main_features10097 ___ ______ product_text10097 ___ ______ product_main_features10098 ___ ______ product_text10098 ___ ______ product_main_features10099 ___ ______ product_text10099 ___ ______ product_main_features10101 ___ ______ product_text10101 ___ ______ product_main_features10102 ___ ___UnexpectedValueException: Data cannot be decoded or it's deeper than the recursion limit in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:334 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ product_main_features10103 ___ ______ product_text10103 ___ ______ product_main_features7586 ___
 • Konverter fra og til en bred vifte af medieformater
 • Organiser dit indhold med ansigtsgenkendelse
 • Rediger video med overgange, effekter og titler
 • Tag videoer og fotos med steder
 • Brænd projekter til dvd- og Blu-ray-diske
 • Tilføj apps, værktøjer og kreative pakker for at udvide funktionaliteten
 • Stream videoer til Android og iOS-enheder
______ product_text7586 ___

Skærmbillede af Nero 2018

Hovedfunktioner

Nero er en række applikationer, der bruges til at organisere, spille, redigere, konvertere, rive, brænde , sikkerhedskopiering og redning af forskellige medier. Pakken er tilgængelig i en standardversion, der indeholder video-, brænder ROM-, MediaHome- og Recode-programmer. Den er også tilgængelig i en Platinum-version, som indeholder Video, Burning ROM, MediaHome, Recode, BackItUp og Music Recorder-programmer.

Når du starter Nero, bliver du mødt med en startskærm, der lægger tilgængelige programmer i fire sektioner. Du kan vælge programmet, der skal åbnes, baseret på, om du vil administrere & afspil, rediger og amp; konvertere, rip & brænde eller sikkerhedskopiere & redde dine mediefiler.

Nero tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at organisere dit medieindhold. Programmet opretter automatisk søgeordstegn til Windows Explorer-mappe og undermappe-navne, som gør det muligt at finde filer hurtigere. Nero understøtter ansigtsgenkendelse, som giver dig mulighed for at organisere billeder baseret på en persons ansigt. Multimediesuppen giver dig mulighed for at oprette billed- og videopræsentationer med ekspres- eller avancerede redigeringsfunktioner, som f.eks. Effekter, overgange, titler og filmtemaer.

Når du er færdig, kan du brænde dine projekter til dvd'er, cd'er og Blu-ray-diske med Nero's avancerede diskbrændingsmotor. Du kan også oprette og købe fotoalbum til en fysisk præsentation af dine fotos. Nero kan konvertere fra og til et bredt udvalg af videoformater, såsom dvd-video, AVCHD og online videoer. Programmet giver dig et enkelt klik til enheden, der gør det hurtigt og nemt at få indhold til din mobilenhed eller skydeplads. Programmet giver også Nero Play til tv, der streamer lysbilledshow og videoer til dit tv.

Sammen med de medfølgende redigerings-, konverterings- og brændende værktøjer understøtter Nero tilføjelser, der udvider funktionaliteten i pakken. Du kan downloade gratis værktøjer eller købe apps og kreative pakker. Nogle gratis værktøjer inkluderer en juvel case cover designer, en lydoptager og editor med filtreringsmetoder og en lyd mixer, der lader dig digitalisere din analoge musiksamling. Apps og kreative pakker, der kan købes, omfatter en Blu-ray-afspiller-app og video- eller diasshowtemaer.

Nero er et nyttigt multimedieværktøj. Du kan udføre hurtige eller avancerede redigeringer, organisere dine medier, brænde Blu-ray-diske og nemt afspille dit indhold på dit tv eller din mobile enhed. Disse muligheder og mere gør Nero til en kvalitetsmulighed for din multimedieoprettelse, redigering, brænding og deling af behov.

Opdateret: 28. marts 2019

______ product_main_features10104 ___ ______ product_text10104 ___ ______ product_main_features9743 ___
 • Bygg din egen verden i et fuldstændigt konstruktivt og destruktivt miljø
 • Håndværk udstyr til brug i spillet, herunder rustning, våben og værktøjer
 • Kæmp off horder af monstre i overlevelse mode
 • Spil med dine venner på et lokalnetværk eller en server med server-vært
______ product_text9743 ___

Minecraft er et populært byggespil, der er tilgængeligt på en bred vifte af platforme. Spillet giver dig mulighed for at opbygge alt du kan forestille dig ved at bruge de blokke, der findes i verden. Spillelivet består af blokke af forskellige elementer som sand, sten og træ, som du kan ødelægge for at høste deres ressourcer. Efter ødelæggelse af blokke bliver deres ressourcer tilføjet til din beholdning, og du kan placere blokke, hvor du selv ønsker at lave dine egne kreationer. Udover blokke af ressourcer kan du også høste planter og dyr og udforme forskellige ting med genstande fra dem.

Minecraft kan spilles i overlevelse, kreativ, eventyr og multiplayer modes. I overlevelsesmodus skal du samle ressourcer for at udforme blokke og genstande til at forberede sig til monsterangreb, der opstår om natten. Kreativ tilstand giver adgang til de fleste ressourcer og elementer i spillet og giver dig mulighed for at placere og fjerne dem øjeblikkeligt. Eventyrtilstand ligner survival mode, men giver dig mulighed for at opleve andre spillere 'verdener. Multiplayer i Minecraft udnytter spiller-hostede servere, hvilket gør det muligt at spille samtidigt med andre spillere.

Minecraft er et godt spil for dem, der nyder at bruge deres kreativitet. Hvis du kunne lide at lege med Legos, da du var barn, er der en god chance for at du kan lide at bygge dine egne verdener i Minecraft også.

Opdateret: 21 april 2014

______ product_main_features10086 ___
 • Understøtter flere Minecraft-filer, som f.eks. NBT, MCR, MCA og DAT
 • Tillader dig at redigere gemme data, herunder dit helbred, placering og opgørelse
 • Giver en mappe-træ-grænseflade til at udforske flere verdener
______ product_text10086 ___

NBTExplorer er et cross-platform, open source-værktøj, der bruges til at redigere Minecraft-gemte filer. Det er baseret på NBTedit-programmet og bygget oven på Substrate, et .NET / Mono SDK skrevet i C #.

Programmet understøtter redigering af flere Minecraft-sparer, som indeholder %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer. NBTExplorer gør det muligt at redigere gemme data, f.eks. Din placering, tid, lager og sundhed. Det indeholder også en mappe-træ-grænseflade, der giver dig mulighed for at udforske flere verdener.

NBTExplorer er et godt valg til redigering af dine Minecraft-gemte filer. Den bedste funktion er, at den understøtter flere filtyper, så du kan arbejde i et enkelt program. Hvis du spiller Minecraft og ønsker at redigere dine gem, skal du gå med NBTExplorer.

Opdateret: 30. april 2015

______ product_main_features7626 ___
 • Kører på standard x86 hardware
 • Inkluderer et skrivebord, der giver dig mulighed for at se filer og mapper i forskellige vinduer
 • Velegnet til både hjemme og professionel brug
 • Tilbyder en personlig digital assistent med navnet Cortana
 • Gør det muligt at skrive på websider og læse artikler uden annoncer med Microsoft Edge
 • Tillader dig at gennemse og downloade apps, spil, musik, film og tv-udsendelser via Windows Store
______ product_text7626 ___

Skærmbillede af Microsoft Windows 10

Hovedfunktioner

Microsoft Windows er et operativsystem udviklet af Microsoft. Hver version indeholder en grafisk brugergrænseflade med et skrivebord, der gør det muligt at se filer og mapper i forskellige vinduer. Konkurrenter til Windows omfatter Apples OS X-platform og Linux-baserede operativsystemer som Linux Mint og Ubuntu.

Windows er inkluderet i mange computerkøb, inklusive dem fra Dell, Sony, HP, Lenovo og andre producenter . Brugere af hjemmebaserede pc'er installerer også almindeligvis Windows i modsætning til andre operativsystemer. Microsoft tilføjede støtte til touchscreen-enheder med Windows 7, og derfor køres softwaren nu også på mange tabletter.

Udgivelsen af Windows 10 introducerede Cortana, en virtuel assistent i overensstemmelse med Apples Siri, der er designet for at hjælpe dig med at finde filer, administrere din kalender og udføre andre opgaver. Cortana er integreret med Edge, Windows 'standardwebbrowser, som erstattede Internet Explorer. Browseren leveres med velkendte browserenheder sammen med unikke funktioner som webnotater og læsevisning. En anden ny applikation introduceret i Windows 10 er Groove Music, den nye standard musikafspiller til Windows.

Microsoft Windows er det mest almindelige operativsystem til personlige og erhvervsmæssige computere. Den er kompatibel med et bredt udvalg af hardware specifikationer og har det største samfund af softwareudviklere til både personlig og produktivitetssoftware. Operativsystemet er velegnet til både hjemme og professionelle brugere.

Opdateret: 18. september 2017

______ product_main_features7659 ___
 • Se hurtigt din tidsplan, aftaler, opgaver eller kontakter med Peek-funktionen
 • Hold faner på dine sociale medier på ét sted med Facebook og LinkedIn integration
 • Søg alle dine e-mails, vedhæftede filer, aftaler og kontakter med forbedret søgning
 • Kontroller vejrudsigten med den indbyggede vejrlinje
______ product_text7659 ___

Microsoft Outlook er en e-mail-klient og personlig informationsadministrator til Windows og OS X. Den er tilgængelig som en del af Microsoft Office, men kan også købes af sig selv. En mobilversion er pakket sammen med Windows Phone, og den er også tilgængelig til Android og iOS. Outlook har mange funktioner, der hjælper dig med at holde styr på dine kontakter og planlægge. Det har filtre og kontekstkommandoer, der giver dig mulighed for at filtrere din kalender og intuitivt sortere din e-mail. Du kan integrere flere kontakter i en enkelt visning for at se hver kontaktes information og sociale medier.

Programmet giver dig mulighed for at synkronisere dine oplysninger med mobilenheder og internettjenester, så du kan få adgang til din kalender og e-mail hvor som helst . Du kan også dele din kalender med andre mennesker og sende mødeforespørgsler.

Microsoft Outlook bruges ofte i forretningsmiljøer, fordi det understøtter Microsoft Exchange Server. Det er et godt kalenderværktøj og e-mail-klient til både professionelle og hjemmebrugere.

Opdateret: 22. september 2015

______ product_main_features10100 ___
 • Formularens fysiske terræn
 • Kontrolkatastrofer og berørte områder
 • Bygg offentlige forsyningsvirksomheder, transportnetværk, medicinske faciliteter og mere
 • Opret dine egne sims for at bo og arbejde i byen
______ product_text10100 ___

Elektronisk kunst SimCity 4 er et bybygnings- og byplanlægningssimuleringsspil. Det er den fjerde rate i SimCity-serien sammen med SimCity, SimCity 2000 og SimCity 3000.

Spillet giver dig mulighed for at bygge din by fra bunden. Du kan danne det land, hvor du vil bygge din by, tilpasse dag / natcyklus og kontrol katastrofer og de områder, de påvirker. Når du bygger din by, giver adskillige rådgivere råd til, hvordan man styrer byen, som omfatter alt fra offentlige forsyningsvirksomheder til transportnet til uddannelsesmæssige og medicinske faciliteter. Du kan også oprette dine egne sims, der arbejder og bor i din by.

SimCity 4 er et sjovt bybygningssimuleringsspil, der er fyldt med funktioner. Spillet giver dig mulighed for at oprette din egen by, mens du simulerer naturkatastrofer, bygningsforfald og sims'ernes offentlige mening om dine beslutninger. Mens nogle grafik måske er dateret nu (spillet har været ude siden 2003), er spillet stadig et spil værd for dets sjove funktioner og interaktive gameplay.

Opdateret: 23. april, 2015

______ product_main_features8782 ___
 • Understøtter forskellige medierformater, såsom AVI, MP4, MP3 og WMV
 • Codec Finder hjælper med at finde og downloade kodeker for at afspille ualmindelige filformater
 • Funktioner videoeffekter, lydoptagelse, A-B-gentagelse og afspilningshastighedskontrol
______ product_text8782 ___

Gretech GOM Player er en gratis medieafspiller til Windows. Det er en af Sydkoreas mest populære medieafspillere.

Medieafspilleren understøtter en række populære medieformater, herunder AVI, MP4, Ogg, MP3, FLV, WMV og MOV. Programmet understøtter også flere undertekstformater, såsom SAMI, SubRipText, VOBsub og MicroDVD. GOM Player giver en række funktioner, såsom lydoptagelse, videoreffekter, skærmoptagelse, A-B-gentagelse og afspilningshastighedskontrol. Også spillerens interface kan tilpasses ved hjælp af GOM Player Skin Files ( %li_nk% ), som kan downloades fra GOM Player-webstedet.

Den mest bemærkelsesværdige evne til GOM Player er dens Codec Finder . Hvis du støder på nogle ualmindelige videotyper, der ikke understøttes af programmet, søger Codec Finder efter formatet og leder dig derefter til et sted, hvor du kan finde flere oplysninger eller downloade den manglende kodek.

GOM Player er i stand til medieafspiller, der understøtter mange populære medieformater. Det giver nogle gode afspilningsfunktioner, giver dig mulighed for at tilpasse dens grænseflade og hjælper dig med at finde og downloade manglende kodeker. Det er dog kun en af mange gratis Windows-medieafspillere, som omfatter de mere populære og alsidige VLC medieafspiller, iTunes og Media Player Classic-programmer. Men hvis du leder efter en alternativ medieafspiller til disse muligheder, er Gretech GOM Player et spil værd.

Opdateret: 5. december 2014

___
Programmer, der åbnes DAT Filer
Windows
Electronic Arts SimCity 4
Electronic Arts Building Architect Tool
iLive Reader
DatGen
Macintosh
Electronic Arts SimCity 4

Filtype11VCD Video File

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.DAT option nummer 11

Video stream fra en Video CD (VCD) disk; typisk gemt i MPEG-1 eller MPEG-2 format; indeholder de faktiske videodata, der afspilles fra VCD'en.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Video CD-afspillere skal afspille videoen fra DAT-filer uden at skulle åbne filerne manuelt.

Programmer, der åbnes DAT Filer
Windows
Nero
CyberLink PowerDVD
MPlayer
Xilisoft Video Converter Ultimate
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Squared 5 MPEG Streamclip
Wondershare Filmora
CyberLink Media Suite
Linux
MPlayer
VCDGear
Macintosh
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Squared 5 MPEG Streamclip
Wondershare Filmora

Om DAT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dat er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype VCD Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.