Software : CyberLink : CyberLink PowerProducer

CyberLink PowerProducer

Udgave
(fra og med 2014-04-04)
6
Perron
Licens Commercial
Kategori Video

Software Review

Hovedfunktioner

  • Opret film i Hollywood-stil, professionel kvalitet
  • Understøtter VCD-, DVD-, Blu-ray- og AVCHD-formater
  • Inkluderer automatiske værktøj til oprydning og filmproduktion
  • Tillader brugerdefineret redigering og sekventering af diasshow
  • Understøtter mange digitale lyd- og videofilformater
  • Right-to-Disc brænder streaming media direkte til en disk

CyberLink PowerProducer er et softwareprogram, der bruges til at skabe video- og diasshow-diske. Det kører på Windows-operativsystemet og er designet til brugere af DV- og HDV-camcordere.

PowerProducer kan optage video fra DV og HDV camcordere og tv-tuner-kort. Den kan også importere video fra flere forskellige digitale videofilformater, f.eks. AVCHD. Videoeditoren har filmproduktionsværktøjer i Hollywood-stil til hjemmebrugere. Softwaren indeholder flere professionelt designede HD-menuskabeloner, der kan bruges til hurtigt at gøre en videodisk til en film i professionel kvalitet. Det giver forfatterværktøjer til at tilføje interaktive menuer, musik og temaer til film. Det indeholder også funktioner som f.eks. en "Magic Movie Wizard", som automatisk retter op på digitalt videoindhold og løser rystende video, dårlig belysning og problemer med røde øjne. Guiden kan også bruges til at anvende brugervalgte temaer og tilføje panorering og zoom-effekter til fotos.

PowerProducer's "Right-to-Disc"-funktion understøtter brænding af videoer direkte på en disk uden først at gemme dem på harddisken. Dette giver brugerne mulighed for at optage videoer i realtid fra et videokamera eller en anden videoindgangskilde og brænde dem direkte på en disk. Disse videoer kan gemmes som selvstændige film eller indgå som en del af en større filmproduktion. PowerProducer kan også redigere eksisterende film, der er gemt på genskrivningsbare diske. Dens indbyggede diskværktøj kan slette, kopiere, eksportere til et diskbillede eller færdiggøre diske for at gøre dem kompatible med videoafspillere. PowerProducer kan også gemme diskfiler i det proprietære .RDF-format, som kan genåbnes for senere redigering. Når filmene er færdige, kan de brændes til DVD, Blu-ray og andre diskformater.

CyberLink PowerProducer er et nyttigt program til at optage, redigere og producere personlige film. Det giver professionelle produktionsværktøjer og praktiske funktioner til diskbrænding. Det er også en god mulighed for at se film og diasshow på hjemmeunderholdningssystemer og for at dele videoer med venner og familie. Selv om det ikke er så kraftfuldt som andre videoredigeringsprogrammer, er det et fornuftigt valg til prisen.

▶ Primær filudvidelse

.ppp – CyberLink PowerProducer Project

▶ Andre filudvidelser brugt CyberLink PowerProducer 6

Understøttede filtyper
.BMP Bitmap Image File
.AVI Audio Video Interleave File
.ASF Advanced Systems Format File
.DVR-MS Microsoft Digital Video Recording
.DAT VCD Video File
.DZM DirectorZone Menu Template
.GIF Graphical Interchange Format File
.JTS Cyberlink AVCHD Video File
.JPG JPEG Image
.M2T HDV Video File
.MPG MPEG Video File
.MTS AVCHD Video File
.MP4 MPEG-4 Video File
.MP3 MP3 Audio File
.M2TS Blu-ray BDAV Video File
.TPD Cyberlink TOD Video File
.TOD JVC Everio Video Capture File
.TIF Tagged Image File
.TS Video Transport Stream File
.VOB DVD Video Object File
Yderligere relaterede filformater
.JPEG JPEG Image
.MOD Camcorder Recorded Video File
.MPEG MPEG Movie
.TIFF Tagged Image File Format