Vigtigste : Filudvidelser : .mpg Fil

.mpg Filudvidelse

FiltypeMPEG Video File

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.MPG option nummer

En MPG-fil er en almindelig videofil, der bruger et digitalt videoformat, der er standardiseret af Moving Picture Experts Group (MPEG). Den gemmer video, lyd og metadata sammenflettet sammen. MPG-filer bruges ofte til at oprette film, der distribueres på internettet.

Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Sidelayoutdokumenter bruges ofte til at lave trykte publikationer, såsom aviser, blade og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description15949 ___

En MTD-fil er en arkivfil, der bruges af Musicnotes Viewer, en webbrowser-plugin, der bruges til visning, køb, udskrivning og lytte til digital noter. Den indeholder stemme, guitar og klaver tabulatur samt tekster. MTD-filer bruges til at downloade og dele online tabulatur.

______ extension_text15949 ___

BEMÆRK: Musicnotes-software er også tilgængelig i Suite-udgaven, som indeholder Musicnotes Player, Musicnotes Viewer og Musicnotes Guitar Guru.

______ extension_common15949 ___ ______ extension_description15947 ___

En MPG-fil er en almindelig videofil, der bruger et digitalt videoformat, der er standardiseret af Moving Picture Experts Group (MPEG). Den gemmer video, lyd og metadata sammenflettet sammen. MPG-filer bruges ofte til at oprette film, der distribueres på internettet.

___MPG-fil åbnes i Microsoft Windows Media Player 12

MPG-filer indeholder typisk MPEG-1 eller MPEG-2 lyd- og videokomprimering. MPEG-1 er et af de mest anvendte lossy video / lydformater i verden, da det understøttes af et stort antal video- og lydapplikationer. MPEG-2 blev udviklet til at forbedre manglerne i MPEG-1, som kun omfatter et tokanals lydkomprimeringssystem og utilstrækkelig understøttelse af kravene til højere opløsningsvideo.

MPG-filer gemmes i en programflow container format kendt som PS eller MPEG-PS. Formatet lagrer lyd, video og metadata, der er sammenflettet sammen i en strøm for effektiv levering.

Hvis du modtager en MPG-fil, er der et stort antal applikationer, du kan bruge til at åbne den. Windows Media Player leveres sammen med Windows, og QuickTime Player leveres med macOS. Der er også mange gratis og kommercielle applikationer, såsom VLC media player og Elmedia Player.

______ extension_common15947 ___ ______ product_main_features8428 ___
 • Opret film i Hollywood-stil, professionel kvalitet
 • Understøtter VCD-, DVD-, Blu-ray- og AVCHD-formater
 • Inkluderer automatiske værktøj til oprydning og filmproduktion
 • Tillader brugerdefineret redigering og sekventering af diasshow
 • Understøtter mange digitale lyd- og videofilformater
 • Right-to-Disc brænder streaming media direkte til en disk
______ product_text8428 ___

CyberLink PowerProducer er et softwareprogram, der bruges til at lave video- og diasshow-diske. Den køres på Windows-operativsystemet og er designet til brugere af DV og HDV-videokameraer.

PowerProducer kan optage video fra DV- og HDV-videokameraer og tv-tunerkort. Det kan også importere video fra flere forskellige digitale videofilformater, som f.eks. AVCHD. Videoredigeren indeholder filmproduktionsværktøjer til Hollywood-stil til hjemmebrugere. Softwaren indeholder flere professionelt designet HD-skabeloner, der kan bruges til hurtigt at lave en video disk i en professionel kvalitetsfilm. Det giver forfatterværktøjer til at tilføje interaktive menuer, musik og temaer til film. Den indeholder også funktioner som en "Magic Movie Wizard", som automatisk rører op med digitalt videoindhold og løser rystende video, dårlig belysning og problemer med røde øjne. Guiden kan også bruges til at anvende brugervalgte temaer og tilføje pan- og zoomeffekter til fotos.

PowerProducer's "Right-to-Disc" -funktion understøtter brændende videoer direkte til en disk uden først at gemme dem på harddisken. Dette giver brugerne mulighed for at optage real-time videoer fra et videokamera eller en anden videoindgangskilde og brænde dem direkte til en disk. Disse videoer kan gemmes som selvstændige film eller inkluderet som en del af en større filmproduktion. PowerProducer kan også redigere eksisterende film, der er gemt på genskrivbare diske. Dens indbyggede diskværktøjer kan slette, kopiere, eksportere til et diskbillede eller færdiggøre diske til kompatibilitet med videoafspillere. PowerProducer kan også gemme diskfiler i det proprietære %li_nk% format, som kan genåbnes for senere redigering. Når du er færdig, kan film brændes til DVD, Blu-ray og andre diskformater.

CyberLink PowerProducer er et nyttigt program til indsamling, redigering og produktion af personlige film. Det giver professionelle produktionsværktøjer og praktiske diskbrændingsfunktioner. Det er også en god mulighed for at se film og slideshows på hjemmeunderholdningssystemer og til at dele videoer med venner og familie. Selv om det ikke er så magtfuldt som andre videoredigerere, er det en rimelig mulighed for prisen.

Opdateret: 4. april 2014

______ product_main_features8089 ___
 • Industriel førende forfattermiljø for rig internetindhold
 • Objektbaseret animation med bevægelsesstier
 • ActionScript-skriptsprog
 • 3D-oversættelses- og rotationsværktøjer
 • Støtte til mange billed-, video- og lydfilformater
 • Indbyggede tegnefunktioner
______ product_text8089 ___

Adobe Flash er et forfattermiljø til oprettelse af multimedie og interaktivt indhold. Flash-animationer udvikles almindeligvis til websites og kan bruges til reklamer, navigationsmenuer, videoafspilningsinterfaces eller online-spil. Flash understøtter vektor og raster grafik og kan scriptes ved hjælp af ActionScript programmeringssprog. Flash blev Adobe Animation i 2016.

Flash giver flere visninger til redigering af video, grafik og kildekode. Hoveddokumentvinduet indeholder en tidslinje og bevægelseseditor, som bruges til at oprette og redigere animationssekvenser. Værktøjspaletterne giver brugerne adgang til projektaktiver (f.eks. Video-, billed- og lydfiler), ændrer objekter og ændrer projektindstillinger. Flash giver udviklingsværktøjer til oprettelse af brugerdefineret ActionScript-kode, som kan bruges til at oprette interaktivt indhold. Kode editoren understøtter syntax fremhævning og hjælper med at reducere udviklingstid med kodekollaps, kommentarkoder og kodefejlnavigationsfunktioner. Flash indeholder en visuel brugergrænseflade til script redigering, der muliggør automatisk syntakse færdiggørelse. Det giver også en avanceret debugger til manuelt at gennemgå kode og identificere scriptfejl.

Flash giver brugerne fuldstændig kontrol over objektbevægelse. Motion editoren understøtter objektbaseret animation, som kan anvende tweening (interpolerede overgangsrammer) til objekter i stedet for keyframes. Flash understøtter også Bezier-splines for at tilføje kurvebaserede objektanimationer til individuelle objektattributter og indeholder avancerede bevægelsesfunktioner til at animere 2D-objekter gennem 3D-rum. Brugere kan også oprette kædelignende animationseffekter ved at forbinde objekter i en serie. Animationer kan også gemmes som selvstændige %li_nk% filer til afspilning i Flash Player.

Adobe Flash er et godt værktøj til webudviklere, der opretter webstedsannoncer og onlinevideoer. Det er også nyttigt for multimedieproducenter, der opretter onlinespil og andre medierige internetapplikationer. Hvis du falder ind i en af disse kategorier, skal du prøve Adobe Flash.

Opdateret: 16. marts 2016

______ product_main_features7647 ___
 • Understøtter populære video- og lydformater, som WMV og MPEG
 • Tillader dig at tilpasse organisationen af dine medier
 • Aktiverer streaming mellem forskellige computere og enheder på samme netværk
 • Rips og brænder lyd til cd'er
______ product_text7647 ___

Skærmbillede af Microsoft Windows Media Player 12

Hovedfunktioner

Microsoft Windows Media Player er et mediebiblioteksprogram, der bruges til at afspille video og lyd og for at se billeder. Programmet leveres sammen med Windows-operativsystemet.

Windows Media Player understøtter mange populære lyd- og videoformater, som WMV, MOV, MPEG, WAV, ASF, MIDI og AIFF. Afspilleren understøtter også H.264, Xvid og DivX video. Der er en stor mængde gratis plugins til rådighed, der også udvider funktionerne i Windows Media Player. I Windows Media Player kan du også streame medier fra eller til andre enheder på dit netværk, synkronisere dine medier til bærbare enheder og brænde lyden til en cd.

Windows Media Player giver dig mulighed for at tilpasse din medieoplevelse. Det giver dig mulighed for at konfigurere navigationsruden, sortere dine medier efter kategorier som genre og rating og redigere afspillerens hud. Windows Media Player giver dig også mulighed for at oprette dine egne medieafspilningslister og kan generere afspilningslister baseret på dine kriterier.

Hvis du er en Windows-bruger, er Windows Media Player en god mulighed for at organisere og afspille dine medier. Det understøtter mange populære lyd- og videoformater, giver dig mulighed for at tilpasse organisationen af dine medier og gør det muligt at brænde lyden til en cd. Microsoft Windows Media Player er en pålidelig løsning på dine medieafspilningsbehov.

Opdateret: 19. marts 2019

______ product_main_features8225 ___
 • Et hundrede video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-bit videoredigeringsmaskine
 • TrueTheater teknologier til videoforbedring
 • 3D video import, redigering og eksport kapacitet
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-disk brænder støtte
 • Indbyggede effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator giver over 30 professionelt udseende slideshow-temaer
______ product_text8225 ___

PowerDirector er et program til redigering og forbedring af videoer, der er udviklet af CyberLink. Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner og værktøjer til forbedring af videokvaliteten, hvilket gør den ideel til redigering af video på en hjemmecomputer. PowerDirector indeholder dvd- og Blu-ray-diskeforfatterværktøjer og understøtter mange videofilformater, herunder MPEG-4 og H.264.

PowerDirector giver indholdsbekendt redigering til videoprojekter. Softwaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjælp af CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som omfatter ændringer som belysningsjusteringer, video sharpening og jitter reduktion. TrueTheater kan også opskalere standard definition (SD) video til HD-lignende kvalitet. Når videoprojekter eksporteres, udnytter TrueVelocity-renderermotoren både software og hardwareteknologier til hurtig videobehandling.

Filmprojekter kan gemmes som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) til senere redigering. Når du er færdig, kan du offentliggøre videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre online video-websteder. Du kan også brænde din video til diske, f.eks. DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til almindelige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector giver dig mulighed for ikke kun at lave mindeværdige film, men også professionelt udseende animerede diasshow. Med Slideshow Creator kan du vælge mellem mere end 30 forskellige temaer for at oprette en præsentation af et bryllup, ferie eller fra et nyligt familiehold.

CyberLink PowerDirector er en god mulighed for at oprette og redigere film til hjemmebrugere. Det er også nyttigt for at forbedre videokvaliteten af allerede eksisterende videoer. Hvis du forsøger at lave hjemmevideoer, som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette program et godt valg. Hvis du vil oprette en film, der kræver special effekter og andre avancerede funktioner, er der andre programmer, der passer bedre til dine behov.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ product_main_features8161 ___
 • Konverter HD-video med høje hastigheder
 • Omdanne billeder til videoer
 • Rediger dine videoer og kombiner mediefiler
 • Batchprocessfiler for at spare tid
______ product_text8161 ___

Xilisoft Video Converter Ultimate er et program, der giver dig mulighed for at konvertere og ændre video-, lyd- og billedfiler. Det er tilgængeligt for både Mac og Windows-computere.

Video Converter Ultimate kan hurtigt og nemt konvertere et bredt udvalg af medieformater. Det er i stand til at konvertere over 160 video- og lydformater og kan håndtere HD-video op til 4k. Konverteringen er forbedret ved hjælp af GPU acceleration for at reducere den tid det tager at behandle filer.

Udover mediekonvertering har Video Converter Ultimate også nogle få grundlæggende redigeringsfunktioner. Det giver dig mulighed for at kombinere filer såvel som opdele dem i flere filer. Du kan også redigere video lydspor og undertekster og tilføje grundlæggende special effekter og filtre.

Hvis du ofte finder dig selv nødt til at konvertere og foretage mindre justeringer af dine multimediefiler, kan Video Converter Ultimate være den løsning, du har har været på udkig efter. Avanceret videoredigering vil på den anden side kræve et mere kraftfuldt værktøj.

Opdateret: 27. august 2014

______ product_main_features7664 ___
 • Avanceret 3D- og Ultra HD 4K-videounderstøttelse
 • Afspilning til Blu-ray, DVD og 3D-film
 • TrueTheater teknologi til video og lydforbedring
 • Støtte til mange lyd-, video- og billedfilformater
 • Inkluderer værktøjer til forvaltning af mediefiler
 • Musikforretning til download af musik
 • Online filmoversigt og kommende deling af fællesskab
______ product_text7664 ___

Skærmbillede af CyberLink PowerDVD 17

Hovedfunktioner

PowerDVD er en avanceret film- og medieafspiller, der bruges til at spille Ultra HD 4K og 3D-film. Det giver også mediehåndteringsværktøjer, som omfatter søgning, browsing og online delingsfunktioner. Applikationen er tilgængelig i Standard-, Pro- og Ultra-udgaver.

PowerDVD understøtter mange forskellige multimedieformater, f.eks. H.264, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG og PNG. Brugergrænsefladen giver mulighed for at se film-, video- og musikfiler. Du kan gennemse lister over mediefiler fra computeren, tilsluttede enheder eller eksterne internetsteder. Interfacet giver dig også mulighed for at oprette afspilningslister, tilføje beskrivende metadata og organisere mediefiler.

PowerDVD gør det muligt at forbedre film med CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi. TrueTheater HD og 3D teknologier kan opskalere video, konvertere 2D video til 3D og justere dybden af 3D effekter. Programmet kan registrere en 4K videofil og 4K skærm og levere lagfri afspilning. TrueTheater Stabilizer fjerner jitter fra hjemmevideoer under afspilning. PowerDVD indeholder også lydforbedrende teknologier som TrueTheater Noise Reduction, som fjerner uønsket lydstøj og TrueTheater Surround, som konverterer et lydsignal til surroundlyd.

CyberLink PowerDVD er en stor medieafspiller til et hjemmebiografmiljø. Med sine video- og lydforbedrende funktioner og glat 4K videoafspilning kan det få dit hjemmebiograf til at føle sig som den rigtige oplevelse.

Opdateret: 24. oktober 2017

______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

______ product_main_features8088 ___
 • Giver en ren brugergrænseflade med nemme at bruge afspilningskontroller
 • Understøtter mange video- og lydformater
 • Leverer HD-video med H.264-komprimering
 • Viser indhold fra dit skrivebord eller på internettet.
______ product_text8088 ___

Apple QuickTime Player er en gratis medieafspiller, der er bundtet med Mac OS X og kan downloades på Windows-platformen. Det understøtter forskellige billed-, lyd- og videoformater.

I QuickTime Player kan du afspille næsten alle mediefiler, du møder, uanset om det er lyd, video eller endda billeder. Spilleren har H.264-videokomprimering, hvilket gør den levende HD-video mulig. Udseendet af afspilleren er enkelt, viser afspilningsknapper og en lydstyrke. Nogle afspillervalg indeholder forskellige visningsstørrelser og A / V-specifikationer, som f.eks. Bas, diskant, lysstyrke og farve.

Til Apple-brugere af QuickTime Player X eller Windows-brugere af QuickTime Pro er der flere avancerede funktioner. Programmet lader dig ikke bare sidde i sæderne, det giver dig flere værktøjer til at skabe dit eget indhold. Du kan oprette dine egne filmoptagelser ved hjælp af computerens kamera. Du kan optage lyd ved hjælp af computerens mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan også lave en skærmoptagelse af din egen computerskærm.

Om du er en Apple- eller Windows-bruger, er QuickTime Player en af dine bedste muligheder for videoafspilning. Den understøtter en imponerende mængde mediefiler og har en af de bedste udseendelser af enhver tilgængelig medieafspiller. Det faktum, at det er gratis, sælger aftalen.

Opdateret: 13. marts 2014

______ product_main_features8162 ___
 • Understøtter populære mediefilformater som MP4, AVI og MOV
 • Giver en filbrowser for adgang til dine filer på enheden
 • Tillader dig at oprette forbindelse til din computer, FTP-websteder og Dropbox for at streame medier
______ product_text8162 ___

olimsoft OPlayer er en iOS-app, der bruges til at afspille video og lyd. Den er tilgængelig som standardversion til køb og en HD-version, som har højere kvalitet, men det koster mere.

OPlayer understøtter et bredt udvalg af mediefilformater, herunder MP4, AVI, AAC, MOV, og 3GP, og understøtter flere undertekstformater, såsom SRT, SUB og SMI. Appen indeholder en filbrowser, der lister alle dine medier på din enhed og gør det nemt at navigere til den ønskede fil. Du kan også oprette forbindelse til alle websteder, der er vært for understøttede medier, via appens fjernwebadresse.

En af de mest imponerende funktioner i appen er evnen til at oprette forbindelse til din computer, et FTP-websted eller Dropbox. Dette giver dig mulighed for at streame medier fra disse kilder direkte til din enhed, hvilket betyder at du ikke behøver at maksimere enhedens lagerkapacitet.

OPlayer er mere end bare en mulighed for at afspille dine mediefiler. Det kommer med nyttige funktioner, der gør din mobilmedieoplevelse meget mere fornøjelig. olimsoft OPlayer er absolut værd at prøve, og hvis du kan lide det, vil du overveje at opgradere til HD-versionen for bedre afspilning og flere muligheder.

Opdateret: 28. juli 2015

______ product_main_features8091 ___
 • Afspil en række mediefilformater, f.eks. FLV, MOV og MP4
 • Søg efter og se videoer via en indbygget webbrowser
 • Indtast playliste kriterier for automatisk afspilningsliste organisation
 • Indtast videoens webadresse for øjeblikkelig videoafspilning
______ product_text8091 ___

Eltima Elmedia Player er en gratis medieafspiller til OS X. Applikationen er også tilgængelig som en PRO-version, som giver yderligere funktioner, såsom download af mediefiler og video skærmbilleder.

Elmedia Player understøtter mange populære mediefilformater, herunder MOV, FLV, MP4, SWF, AVI, VOB, WEBM, WMA, FLAC og WAV, som giver dig mulighed for at spille næsten alle typer medier på internettet. Spilleren giver dig mulighed for at organisere dine forskellige medier i afspilningslister, ligesom iTunes. Hvis du ikke ønsker at oprette dine egne spillelister, kan du lade Elmedia Player organisere dine filer ud fra de kriterier, du vælger.

Programmet indeholder flere praktiske funktioner til adgang til mediefiler. Programmet giver en indbygget webbrowser, som giver dig mulighed for at surfe på websteder og se film uden at forlade programmet. Hvis du har et URL-link til en video, gør værktøjet Åbn URL mulighed for at se videoen uden at forlade programmet eller åbne et browservindue. PRO-versionen giver dig også ekstra funktioner, herunder evnen til at downloade videoer fra internettet og udtrække lyd fra YouTube-videoer i MP3-format.

Elmedia Player er et kvalitetsvalg til OS X-brugere, der ønsker at spille deres videoer og film. En af dens fedeste funktioner er den indbyggede webbrowser, som giver dig mulighed for at se online-film direkte i applikationen. Selv om det ikke er så fremtrædende som iTunes eller QuickTime Player, er Eltima Elmedia Player stadig et godt valg til at se dine film og videoer.

Opdateret: 28. november 2016

______ product_main_features11878 ___ ______ product_text11878 ___ ______ product_main_features11879 ___ ______ product_text11879 ___ ______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

___
Programmer, der åbnes MPG Filer
Windows
Nero
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDVD
Adobe Acrobat
Roxio Creator
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Microsoft Visual Studio
Nullsoft Winamp
MAGIX Sound Forge Pro
Apple QuickTime Player
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Adobe After Effects
Corel VideoStudio
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Nullsoft Winamp
Apple QuickTime Player
Adobe Flash
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Adobe After Effects
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Adobe InDesign
Microsoft PowerPoint for Mac
Apple iMovie
Wondershare Filmora
iOS
olimsoft OPlayer
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
Apple iMovie

Om MPG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mpg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MPEG Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.