Vigtigste : Filudvidelser : .zst Fil

.zst Filudvidelse

Filtype1ZSNES Save File

Udvikler ZSNES
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er ZST fil?

Spilfil gemt af ZSNES, en Super Nintendo-emulator til Windows og Linux; gemmer spillets fremskridt i en gemt tilstand, så spillet kan åbnes og genoptages på et senere tidspunkt; understøttes nu også af Snes9x-emulatoren.

Flere oplysninger

NOTAT: ZSNES tilbyder adskillige save states fra 0 til 99, som bruger filendelserne .ZS1, .ZS2 osv. for hver save state. Filerne kan gemmes ved hjælp af "Save State"-indstillingen under menuen "Game".

Programmer, der åbnes ZST Filer
Windows
Snes9x
ZSNES
Linux
Snes9x
ZSNES
Macintosh
Snes9x
ZSNES

Filtype2Zstandard Compressed File

Udvikler Zstandard
Kategori Compressed Files
Format N/A

.ZST option nummer 2

En ZST-fil er en fil, der er komprimeret med Zstandard-komprimeringsalgoritmen (zstd). Den indeholder en fil, der er komprimeret med tabsfri komprimering på et niveau, der er angivet af brugeren. ZST-filer bruges til at reducere filstørrelser til forskellige formål, f.eks. databaser, filsystemer, netværk og spil.

Flere oplysninger

Når en fil komprimeres med zstd-algoritmen, tilføjes filtypenavnet .zst til den fil, der komprimeres. F.eks. bliver filen sample.doc til sample.doc.zst. Når filen dekomprimeres, fjernes udvidelsen .zst.zst.

Programmer, der åbnes ZST Filer
Linux
Zstandard

Om ZST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.zst er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Zstandard Compressed File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.