Vigtigste : Filudvidelser : .zone.identifier Fil

.zone.identifier Filudvidelse

FiltypeWindows Zone Identifier File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format N/A

.ZONE.IDENTIFIER option nummer

Flere oplysninger

Zone-id-filer er også kendt som ADS-filer (alternate data stream), da de kun bruges til at beskrive andre filer. De har det samme filnavn som den originale fil, efterfulgt af et kolon og teksten "Zone.Identifier." For eksempel kan filen "download.exe: Zone.Identifier" gemmes sammen med en downloadet fil med navnet "download.exe."

Windows bruger zone-id-filer til at administrere sikkerhedsindstillinger for downloadede filer. Da der henvises til filerne af operativsystemet, er det ikke meningen, at de skal åbnes manuelt. Når den originale fil slettes, fjernes den tilsvarende zoneidentifikationsfil automatisk af operativsystemet. Zoneidentifikationsfiler er skjult som standard, men kan være synlige, hvis indstillingen "Vis skjulte filer" er slået til.

Programmer, der åbnes ZONE.IDENTIFIER Filer

Om ZONE.IDENTIFIER Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.zone.identifier er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Windows Zone Identifier File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.