Vigtigste : Filudvidelser : .5xs Fil

.5xs Filudvidelse

FiltypeLine 6 POD HD500X Edit Setlist File

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.5XS option nummer

Sætliste oprettet af Line 6 POD HD500X Edit, et program, der giver dig mulighed for at redigere instrumenteffekter (DAW); indeholder op til 64 forudindstillinger, der bruges til at ændre indstillingerne for "FX", "AMPS", "Mixer" og "Controllers", som tilpasser lyden af dit instrument; når den indlæses, erstatter den aktuelt indlæste sætliste i programmet.

Flere oplysninger

For at oprette 5XS-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge File → Save Setlist As..., navngive filen, vælge gemmeplacering og klikke på Save.

For at åbne 5XS-filen skal du dobbeltklikke på filen eller vælge File → Open Setlist..., navigere til filen og klikke på Open.

In Mac, the default save location for 5XS files is in the following directory:
/Documents/Line 6/Tones/POD HD500X Edit/Setlists

In Windows, the default save location for 5XS files is in the following directory:
\My Documents\Line 6\Tones\POD HD500X Edit\Setlists

NOTE: When POD HD500X Edit was released, the 5XS extension replaced the .H5S extension, which was used by POD HD500 Edit.

Programmer, der åbnes 5XS Filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD400 Edit
Line 6 POD HD Edit

Om 5XS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.5xs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Line 6 POD HD500X Edit Setlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.