Vigtigste : Filudvidelser : .5xs Fil

.5xs Filudvidelse

FiltypeLine 6 POD HD500X Edit Setlist File

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.5XS option nummer

Sæt liste lavet af linje 6 POD HD500X Rediger, et program, der gør det muligt at redigere instrument effekter (DAW); indeholder op til 64 forudindstillinger, der bruges til at ændre indstillingerne for "FX," "AMPS," "Mixer" og "Controllers", som tilpasser lyden af dit instrument; når den er indlæst, erstatter den aktuelt indlæste sæt liste i applikationen.

Flere oplysninger

For at oprette 5XS-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge Filer → Gem indstillingslisten som ..., navngiv filen, vælg opbevaringsstedet og klik på Gem.

For at åbne 5XS fil, dobbeltklik på filen eller vælg Fil → Åbn indstillingsliste ..., naviger til filen og klik på Åbn.

I Mac er standard gemsted for 5XS-filer i følgende mappe: / Dokumenter / Linje 6 / Toner / POD HD500X Rediger / Setlister

I Windows er standard gemsted for 5XS filer i følgende mappe: \ Mine dokumenter \ Linje 6 \ Tones \ POD HD500X Rediger \ Setlists

BEMÆRK: Når POD HD500X Rediger blev udgivet, erstattede 5XS-udvidelsen forlængelsen .H5S , som blev brugt af POD HD500 Edit.

Programmer, der åbnes 5XS Filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD400 Edit
Line 6 POD HD Edit

Om 5XS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.5xs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Line 6 POD HD500X Edit Setlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.