Vigtigste : Filudvidelser : .h5s Fil

.h5s Filudvidelse

FiltypeLine 6 POD HD500 Edit Setlist File

Udvikler Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.H5S option nummer

Sæt liste lavet af Line 6 POD HD500 Edit, et program, der gør det muligt at redigere instrument effekter (DAW); indeholder op til 64 forudindstillinger, som, når den er indlæst, skal erstatte den aktuelt indlæste sæt liste i applikationen; forudindstillinger indeholdt i den indstillede liste fil ændrer indstillingerne for "FX," "AMPS," "Mixer" og "Controllers", som tilpasser lyden af dit instrument.

Flere oplysninger

For at oprette H5S-filen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge Filer → Gem indstillingslisten som ..., navngiv filen, vælg den gemte placering og klik på Gem.

Åbning af H5S fil, dobbeltklik på filen eller vælg Fil → Åbn indstillingsliste ..., naviger til filen og klik på Åbn.

I Windows er standard gemsted for H5B-filer i følgende mappe: \ Mine dokumenter \ Line 6 \ Tones \ POD HD500 Rediger \ Setlists

I Mac er standard gemsted for H5S-filer i følgende mappe: / Dokumenter / Linje 6 / Toner / POD HD500 Rediger / Sætlister

BEMÆRK: HBS-udvidelsen blev erstattet af .5XS , da POD HD500X Rediger blev udgivet.

Programmer, der åbnes H5S Filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Om H5S Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.h5s er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Line 6 POD HD500 Edit Setlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.