Vigtigste : Filudvidelser : .hex Fil

.hex Filudvidelse

Filtype1Hexadecimal Source File

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er HEX fil?

En HEX-fil er en hexadecimal kildefil, der typisk anvendes af programmerbare logiske enheder, såsom mikrocontrollere i fjernbetjeninger, kontormaskiner og motorstyringssystemer i biler. Den indeholder indstillinger, konfigurationsoplysninger eller andre data, der er gemt i et hexadecimalt format. HEX-filer kan lagres i enten et binært format eller et tekstformat.

Flere oplysninger

HEX-filer understøttes af flere editorer, herunder Heaventools FlexHex, Hex Workshop Hex Editor og HexEdit. Hvis du har en binær HEX-fil, kan den kun åbnes med hex-redigeringsprogrammer. Hvis du har en tekstbaseret HEX-fil, kan den også åbnes og redigeres med en teksteditor.

Programmer, der åbnes HEX Filer
Windows
HexEdit
Heaventools FlexHex
Hex Workshop Hex Editor
Cygnus Hex Editor
HHD Hex Editor
Macintosh
HexEdit
HexEditor

Filtype2BinHex Encoded File

Udvikler BinHex
Kategori Encoded Files
Format N/A

.HEX option nummer 2

Fil kodet med en tidlig version af BinHex (binary-to-hexadecimal) kodningssoftware; bruges til at konvertere filer til et tekstformat, der kan sendes via e-mail uden at blive ødelagt; fylder typisk mere end den oprindelige fil.

Flere oplysninger

BinHex-programmet er kun tilgængeligt til Mac. Nyere versioner af programmet gemmer BinHex-filer med en .HQX udvidelse i stedet for ".hex."

Programmer, der åbnes HEX Filer
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
UUDeview
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Mac Binary Converter

Om HEX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.hex er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype BinHex Encoded File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.