Vigtigste : Filudvidelser : .a5w Fil

.a5w Filudvidelse

Filtype1Alpha Five Webpage File

Udvikler Alpha Software
Kategori Web Files
Format Text

Hvad er A5W fil?

Server-side webside, der bruges af Alpha Five, et RAD-værktøj (Rapid Application Development) til at skabe webapplikationer; svarer til en .ASP eller .PHP-side, men er skrevet med Alpha Five-syntaks; indeholder ofte dynamiske webside-komponenter såsom dialoger og formularer; bruges til udvikling af desktop-lignende applikationer, der kører i en webbrowser.

Flere oplysninger

A5W-filer indeholder standardwebside-kode samt kildekode, der er skrevet med Alpha Five-syntaks. Alpha Five-kildekoden er afgrænset af open- og close-tags <%a5 og a5>. Når en brugers webbrowser anmoder om en A5W-webside, analyserer Alpha Five-serveren Alpha Five-kildekoden og returnerer derefter den resulterende webside til brugerens browser.

BEMÆRK: Da A5W-filer er websider, kan du se et efterstillet ".a5w" i din browsers URL, når du går til en Alpha Five-applikationsside, på samme måde som du ville se et eftersat ".html" for en almindelig HTML webside.

Programmer, der åbnes A5W Filer

Filtype2Authorware 5 Windows File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

.A5W option nummer 2

Upakket Authorware-projekt oprettet med Authorware 5 til Windows; redigerbart projektformat, der endnu ikke er blevet pakket til distribution.

Flere oplysninger

Authorware 7 var den sidste version, der blev udviklet af Macromedia, inden Macromedia blev overtaget af Adobe Systems.

Programmer, der åbnes A5W Filer
Windows
Adobe Authorware
Macintosh
Adobe Authorware

Om A5W Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.a5w er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Authorware 5 Windows File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.