Software : Adobe : Adobe Authorware

Adobe Authorware

Udgave
(fra og med 2014-09-17)
7
Perrons
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Indeholder et rutediagram der beskriver programmets struktur
  • Understøtter forskellige medier, såsom video, lyd og grafik
  • Giver et træk-og-slip-ikon-funktion og er også fuldt scriptable
  • Tillader, at funktioner udvides via Xtra-udvidelser

Adobe Authorware er en IDE, der bruges til at skabe e-learning-applikationer. Det blev udviklet af Macromedia, før Adobe overtog det efter udgivelsen af version 7. Programmet blev nedlagt i 2007.

Sigtet med Authorware er at gøre det muligt at oprette medie-rige applikationer til at undervise studerende og uddanne medarbejdere. Du begynder med at oprette en flowline, som ligner et flowchart, der skitserer programmets struktur. Derefter kan du tilføje dit indhold, som omfatter understøttelse af animationer, tekst, grafik, video og lyd for at gøre programmet mere interaktivt. Hvis du ikke har kendskab til programmering, indeholder værktøjet nyttige guider og en simpel træk-og-slip-ikonfunktion til at skabe din applikations skitse. For mere avancerede brugere er Authorware fuldt ud scriptbar, så du kan oprette brugerdefinerede kommandoer, udvideligt indhold og Knowledge Objects.

Når du opretter din applikation, giver Authorware dig mulighed for at importere PowerPoint-præsentationer og understøtter en række medietyper, herunder Adobe Flash MX (nu forældet) og MP3-lyd. Når du er færdig med at ændre dit program, kan du nemt udgive det på en cd, en dvd, et virksomhedsnetværk eller på internettet. Authorwares brugerflade er konfigurerbar og velkendt for Adobe-brugere med paneler, der kan klappes sammen, udvides og grupperes. Programmet kan også udvides, Xtra-udvidelser kan installeres for at give yderligere funktionalitet, f.eks. avanceret kryptering, tekst-til-tale- og udskrivningsfunktioner.

Forr tilbage i begyndelsen af 2000'erne var Adobe Authorware et nyttigt værktøj til at hjælpe uddannelses- og erhvervsbrugere med at oprette e-learning-applikationer. Men nu har den teknologiske udvikling efterladt Adobe Authorware i støvet, og du bør kigge andre steder hen, når du skal udvikle en applikation.

▶ Primær filudvidelse

.a7p – Authorware 7 Project

▶ Andre filudvidelser brugt Adobe Authorware 7

Understøttede filtyper
.A4M Authorware 4 Macintosh File
.A5L Authorware 5 Library
.A6P Authorware 6 Program
.A4L Authorware 4 Library
.A65 Authorware 6.5 File
.A7R Authorware 7 Runtime File
.A7L Authorware 7 Library
.AAM Authorware Map File
.A5W Authorware 5 Windows File
.A7D Authorware 7 Model
.A3W Authorware 3 Windows File
.A3L Authorware 3 Library
.A4W Authorware 4 Windows File
.A3M Authorware 3 Macintosh File
Yderligere relaterede filformater
.X32 Adobe Xtra File