Software : Adobe : Adobe Authorware

Adobe Authorware

Udgave
(fra og med 2014-09-17)
7
Perrons
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Indeholder et rutediagram der beskriver programmets struktur
  • Understøtter forskellige medier, såsom video, lyd og grafik
  • Giver et træk-og-slip-ikon-funktion og er også fuldt scriptable
  • Tillader, at funktioner udvides via Xtra-udvidelser

Adobe Authorware er en IDE, der bruges til at oprette e-learning-applikationer. Det blev udviklet af Macromedia, før Adobe overtog efter udgivelsen af version 7. Programmet blev afbrudt i 2007.

Formålet med Authorware er at give dig mulighed for at oprette medierige applikationer til at undervise elever og træne medarbejdere . Du begynder med at oprette en flowline, som ligner et rutediagram, der beskriver programmets struktur. Du kan derefter tilføje dit indhold, som omfatter support til animationer, tekst, grafik, video og lyd for at gøre programmet mere interaktivt. Hvis du mangler programmeringskendskab, giver værktøjet nyttige wizards og en simpel træk-og-slip-ikonfunktion til oprettelse af din applikations omrids. For mere avancerede brugere er Authorware fuldt scriptable, så du kan oprette brugerdefinerede kommandoer, udvideligt indhold og vidensobjekter.

Når du opretter din applikation, giver Authorware dig mulighed for at importere PowerPoint-præsentationer og understøtter en række medietyper, herunder Adobe Flash MX (forældet nu) og MP3-lyd. Når du er færdig med at ændre din ansøgning, kan du nemt offentliggøre den på en cd, en dvd, et firmanetværk eller internettet. Authorware-brugergrænsefladen er konfigurerbar og kendt for Adobe-brugere, med paneler, der kan sammenbruges, udvides og grupperes. Programmet kan også udvides, Xtra-udvidelser kan installeres for at give ekstra funktionalitet, såsom avanceret kryptering, tekst til tale og udskrivningsmuligheder.

Tilbage i begyndelsen af 2000'erne var Adobe Authorware et nyttigt værktøj for at hjælpe uddannelses- og forretningsbrugere med at oprette e-learning applikationer. Men nu har teknologiske fremskridt forladt Adobe Authorware i støvet, og du bør se andre steder for at udvikle en ansøgning.

Opdateret: 17. september 2014

▶ Primær filudvidelse

.a7p – Authorware 7 Project

▶ Andre filudvidelser brugt Adobe Authorware 7

Understøttede filtyper
.A4M Authorware 4 Macintosh File
.A5L Authorware 5 Library
.A6P Authorware 6 Program
.A4L Authorware 4 Library
.A65 Authorware 6.5 File
.A7R Authorware 7 Runtime File
.A7L Authorware 7 Library
.AAM Authorware Map File
.A5W Authorware 5 Windows File
.A7D Authorware 7 Model
.A3W Authorware 3 Windows File
.A3L Authorware 3 Library
.A4W Authorware 4 Windows File
.A3M Authorware 3 Macintosh File
Yderligere relaterede filformater
.X32 Adobe Xtra File