Vigtigste : Filudvidelser : .a7d Fil

.a7d Filudvidelse

FiltypeAuthorware 7 Model

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format N/A

.A7D option nummer

Model skabt og brugt af Authorware 7, et e-learning-program IDE; indeholder et flowlinesegment, der kan indsættes i andre flowlines.

Flere oplysninger

En flowline ligner et flowdiagram og er en af hovedfunktionerne i Authorware-applikationen. Flowlinjen skitserer strukturen i din applikation med ikoner, der kan trækkes og slippes ind i flowlinjen. Modellen indeholder en brugerdefineret struktur af de ikoner (hvert ikon repræsenterer en funktion), der kan indsættes i en flowline. Modeller er meget nyttige til at opretholde kontinuitet på tværs af programmer, især når du arbejder med et team af udviklere.

For at oprette en A7D-fil skal du fremhæve din struktur af ikoner, vælge Fil → Gem i model..., navngive filen, vælge gemmeplacering (skal placeres i mappen "Knowledge Objects" i Authorware-mappen) og klikke på Save. You can now choose the model from the "Knowledge Objects" panel.

NOTE: Authorware 7 was the last version developed by Macromedia before Macromedia was acquired by Adobe Systems.

Programmer, der åbnes A7D Filer
Windows
Adobe Authorware
Macintosh
Adobe Authorware

Om A7D Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.a7d er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Authorware 7 Model, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.