Vigtigste : Filudvidelser : .a7l Fil

.a7l Filudvidelse

FiltypeAuthorware 7 Library

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format N/A

.A7L option nummer

Bibliotek oprettet og brugt af Authorware 7, et visuelt forfatterværktøj til at skabe medie-rige e-learning-applikationer; indeholder en samling af individuelle ikoner og relateret indhold; understøtter kun ikoner for Vis, Lyd, Interaktion, Film og Calc.

Flere oplysninger

A7L-biblioteksfiler gemmer kun individuelle ikoner, der ikke har nogen flowline eller ikonstruktur. Det indhold, som biblioteket gemmer, er kun et link til indholdet, ikke det faktiske indhold. Ligesom .A7D-filen er biblioteksfilen nyttig for projektteams, der skal udvikle programmer, der bruger det samme indhold.

For at oprette en A7L-fil skal du vælge Fil → Ny → Bibliotek og tilføje dine ikoner fra flowlinjen. Then, select File → Save or Save As..., name the file, choose the save location, and click Save.

NOTE: Authorware 7 was the last version developed by Macromedia before Macromedia was acquired by Adobe Systems. Authorware was discontinued in 2007.

Programmer, der åbnes A7L Filer
Windows
Adobe Authorware
Macintosh
Adobe Authorware

Om A7L Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.a7l er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Authorware 7 Library, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.