Vigtigste : Filudvidelser : .ab Fil

.ab Filudvidelse

Filtype1Android ADB Backup File

Udvikler Google
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er AB fil?

Backup-fil oprettet af adb (Android Debug Bridge), et kommandolinjeværktøj inkluderet med Android SDK; kan omfatte både apps, system og brugerdata fra en Android 4.0 eller nyere enhed; bruges til at gemme og gendanne enhedens snapshots.

Flere oplysninger

Ofte indeholder AB-sikkerhedskopier ikke selve .APK apps selv, men kun enhedens app og system, der understøtter data. Du kan f.eks. Sikkerhedskopiere dataene på en tilsluttet Android-enhed uden APK-filerne ved at skrive følgende kommando:

adb-backup -all

Dette skaber filen backup.ab i nuværende katalog. Hvis du også vil medtage APK-filerne, skal du bruge følgende kommando:

adb backup -apk -all

Indtast følgende kommando for at gendanne en AB-backupfil til enheden:

adb gendanne backup.ab

Adb-programmet indeholder også muligheder for at medtage eller udelukke andre typer data og til at angive sikkerhedskopieringsfilen. Se ADB-dokumentationen for yderligere information.

Programmer, der åbnes AB Filer
Windows
Google Android SDK
Linux
Google Android SDK
Macintosh
Google Android SDK

Filtype2Ambling BookPlayer MP3 File

Udvikler Ambling Books
Kategori Audio Files
Format Binary

.AB option nummer 2

Lydfil, der bruges af Ambling BookPlayer, en lydafspiller til Android-baserede mobiltelefoner; tilføjer ".ab" udvidelsen til en normal .MP3 fil (eller anden lydfil) og gør den sammensatte udvidelse ".ab.mp3;" Anvendes således, at hentede Ambling BookPlayer-filer ikke blandes med andre lydfiler afspillet af andre musikafspillere.

Flere oplysninger

Ambling BookPlayer har en præference med navnet "Add .ab Extension", der kontrollerer, om ".ab" -tillægget er tilføjet til lydfiler eller ej. Du kan fjerne markeringen for denne mulighed for at deaktivere filtypenavnet.

Programmer, der åbnes AB Filer

Filtype3DNA Sequence File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.AB option nummer 3

Videnskabeligt dataformat anvendt til lagring af DNA-sekvensinformation; kan ses grafisk med en kromatogramfremviser, som muliggør hurtig påvisning af mutationer i DNA-sekvenser og andre DNA-analyser.

Flere oplysninger

De fleste DNA-sekvensfiler bruger udvidelsen .ABI .

Programmer, der åbnes AB Filer

Filtype4Applix Builder File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format N/A

.AB option nummer 4

Projektfil oprettet med Applix Builder, det grafiske programmeringsmodul for Applixware Linux-udviklingssoftware.

Programmer, der åbnes AB Filer
Linux
Applix Builder

Om AB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ab er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Applix Builder File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.