Software : Google : Google Android SDK

Google Android SDK

Udgave
(fra og med 2015-02-24)
23
Perrons
Licens Freeware
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Optimer layout og layouthierarki for din app med layoutopt
  • Debug din kode med Dalvik Debug Monitor Server
  • Automatiser stresstest på din app med Moneky
  • Kom godt i gang med prøvekode og vejledninger
  • Hold Android-platformen og værktøjerne opdaterede med SDK Manager

Google Android SDK er et softwareudviklingskit, der bruges til at skabe applikationer til Android operativsystemet . Det fungerer med et integreret udviklingsnetværk (IDE) og kan downloades som et bundle sammen med mange IDE'er. Android-programmer gemmes i .APK-formatet.

Der følger mange forskellige værktøjer med SDK-startpakken, som er både nyttige og nødvendige for udviklingen. Et vigtigt værktøj er android, som giver dig mulighed for at oprette, slette og se Android Virtual Devices (AVD'er). Det bruges også til at oprette nye Android-projekter og foretage opdateringer til dem. Mens du udvikler layoutet i din applikation, kan du bruge Hierarchy Viewer til at overvåge UI-elementer og derefter bruge layoutopt til at optimere dine layouts og layouthierarkier.

Android SDK har også værktøjer til test og fejlfinding af din applikation under udviklingen. Det omfatter en emulator til mobile enheder, som giver dig mulighed for at teste mobile Android-applikationer fra din computer. For at udføre grundige stresstest har det også et værktøj kaldet Monkey, der kører på din emulator eller enhed og automatiserer brugerhændelser, herunder klik, berøringer og swipes, og kan også udføre begivenheder på systemniveau. Android SDK leveres også med en debugger kaldet Dalvik Debug Monitor Server, som giver dig mange forskellige metoder til at finde ud af problemer med din app.

Hvis du er interesseret i at udvikle software til Android-enheder, er Android SDK et meget nødvendigt værktøj at have i dit arsenal. Installationen af udviklingskittet kan tilpasses meget individuelt, så du kan arbejde med den nøgne grundpakke eller med så mange ekstra værktøjer, som du ønsker.

▶ Primær filudvidelse

.apk – Android Package File

▶ Andre filudvidelser brugt Google Android SDK 23

Understøttede filtyper
.ARSC Android Package Resource File
.AIDL Android Interface Definition Language File
.ASEC Android Secure Application File
.AB Android ADB Backup File
Yderligere relaterede filformater
.9.PNG NinePatchDrawable Image
.DEX Dalvik Executable File