Software : Google : Google Android SDK

Google Android SDK

Udgave
(fra og med 2015-02-24)
23
Perrons
Licens Freeware
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Optimer layout og layouthierarki for din app med layoutopt
  • Debug din kode med Dalvik Debug Monitor Server
  • Automatiser stresstest på din app med Moneky
  • Kom godt i gang med prøvekode og vejledninger
  • Hold Android-platformen og værktøjerne opdaterede med SDK Manager

Google Android SDK er et softwareudviklingssæt, der bruges til at oprette applikationer til Android-operativsystemet. Det arbejder med et integreret udviklingsnetværk (IDE) og kan downloades som et bundpakke med mange IDE'er. Android applikationer gemmes i .APK format.

Der er mange forskellige værktøjer, der følger med SDK starterpakken, der er både nyttige og nødvendige til udvikling. Et vigtigt værktøj er android, som giver dig mulighed for at oprette, slette og se Android Virtual Devices (AVD'er). Det bruges også til at oprette nye Android-projekter og lave opdateringer til dem. Mens du udvikler layoutet på din applikation, kan du bruge Hierarki Viewer til at overvåge UI-elementer og derefter bruge layoutoptoptioner til at optimere dine layouts og layouthierarkier.

Android SDK har også værktøjer til at teste og fejle din applikation under udvikling. Den indeholder en mobilenhedsemulator, som lader dig teste mobile Android-applikationer fra din computer. For at udføre grundige stresstest har det også et værktøj kaldet Monkey, der kører på din emulator eller enhed, og automatiserer brugerbegivenheder, herunder klik, rører og swipes, og kan også udføre systemniveaubegivenheder. Android SDK leveres også med en debugger kaldet Dalvik Debug Monitor Server, som giver mange forskellige metoder til at løse problemer med din app.

Hvis du er interesseret i at udvikle software til Android-enheder, er Android SDK en meget nødvendigt værktøj til at have i dit arsenal. Installation af udviklingspakken er meget tilpasset, så du kan arbejde med bare-bones grundlæggende pakke eller med så mange ekstra værktøjer som du ønsker.

Opdateret: 24. februar 2015

▶ Primær filudvidelse

.apk – Android Package File

▶ Andre filudvidelser brugt Google Android SDK 23

Understøttede filtyper
.ARSC Android Package Resource File
.AIDL Android Interface Definition Language File
.ASEC Android Secure Application File
.AB Android ADB Backup File
Yderligere relaterede filformater
.9.PNG NinePatchDrawable Image
.DEX Dalvik Executable File