Vigtigste : Filudvidelser : .aidl Fil

.aidl Filudvidelse

FiltypeAndroid Interface Definition Language File

Udvikler Google
Kategori Developer Files
Format Text

.AIDL option nummer

En AIDL-fil bruges af Android-appudviklere til at muliggøre kommunikation mellem forskellige apps. Den indeholder Java-kildekode, der definerer en grænseflade eller kontrakt for, hvordan apps kan kommunikere med hinanden.

Flere oplysninger

AIDL er en implementering af IPC-protokollen (Interprocess Communication), der leveres af Android. Den gør det muligt for et program at kommunikere med et andet program, der kører i en anden proces. AIDL-implementeringen blev udviklet for at lette tidsbyrden for udviklere, der ellers skulle oprette kode til marshalling af objekter på tværs af procesgrænser.

Når du har oprettet AIDL-filen, skal du gemme din AIDL-fil i src/-mappen i dit projekt. Når du bygger dit program, genereres en "IBinder"-grænsefladefil med en ".java"-udvidelse i dit projekts gen/-mappe. The .JAVA file will bear the same filename as the AIDL file from which it was created.

Fælles AIDL Filnavne

IInAppBillingService.aidl - Android-open source-i-app-fakturering (IAB) -grænsefladen leveret af Google for at inkorporere fakturering i appen i din app.

Programmer, der åbnes AIDL Filer
Windows
Google Android SDK
Linux
Google Android SDK
Macintosh
Google Android SDK

Om AIDL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aidl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Android Interface Definition Language File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.