Vigtigste : Filudvidelser : .ac Fil

.ac Filudvidelse

Filtype1Autoconf Script

Udvikler N/A
Kategori Executable Files
Format N/A

Hvad er AC fil?

Automatisk konfigurationsscript produceret af GNU Autoconf; konfigurerer automatisk software kildekode-pakker til at tilpasse sig flere typer Posix-lignende systemer; oprettes ved at teste en softwarepakke for hver funktion, som programmet kan have brug for for at køre et specifikt system; Autoconf opbygger derefter en liste over systemfunktioner, som pakken kræver.

Flere oplysninger

Autoconf-scripts hedder typisk "configure.ac". Det automatiske konfigurationsscript oprettes ved at køre præprocessorprogrammet m4 med filen configure.ac som input.

Programmer, der åbnes AC Filer
Windows
IDM UltraEdit
Linux
GNU Autoconf (requires GNU M4)
IDM UltraEdit
Macintosh
IDM UltraEdit

Filtype2AC3D 3D Definition File

Udvikler Inivis
Kategori Game Files
Format Text

.AC option nummer 2

En AC-fil indeholder oplysninger om udseendet af en 3D-model i AC3D-format. Den gemmer forskellige oplysninger om udseende, f.eks. mesh'er, teksturbaner, UV-mappings og materialedefinitioner. AC-filer oprettes typisk af AC3D, et program, der bruges til at oprette 3D-modeller til spil, flysimulering og virtual reality.

Flere oplysninger

Mens AC3D er et populært program til at skabe AC-filer, bruges filerne mest af X-Plane- og FlightGear-simulatorerne. AC-filer kan endda bruges til at oprette X-Plane .OBJ filer i AC3D og ved hjælp af X-Plane plugin til at eksportere til X-Plane OBJ-formatet.

Da AC-filer gemmes i almindelig tekst, kan du åbne og ændre dem ved hjælp af en teksteditor. For at åbne en AC-fil med en teksteditor skal du muligvis ændre filendelsen .ac til .txt. After viewing or saving changes to the file, change the file extension back to .ac.

NOTE: AC files used by FlightGear are often accompanied by an .XML file, which contains information that animates the object or scenery in the game.

Programmer, der åbnes AC Filer
Windows
Blender
X-Plane
Linux
Blender
Inivis AC3D
X-Plane
FlightGear
Macintosh
Blender
X-Plane

Om AC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ac er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AC3D 3D Definition File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.