Software : X-Plane : X-Plane

X-Plane

Udgave
(fra og med 2015-11-02)
10
Perrons
Licens Commercial
Kategori Educational

Software Review

Hovedfunktioner

  • Stort udvalg af standard og downloadbare, højkvalitets flymodeller med 3D cockpits
  • Realistisk natur, der dækker jorden og giver dig mulighed for at lande og tage afsted i enhver lufthavn
  • Kan tilpasses og nuværende vejr i virkeligheden
  • Konfigurerbare eller tilfældige systemfejl
  • Stikkspladens for yderligere funktioner

X-Plane er en flysimulator på tværs af platforme. Den er ikke beregnet til at blive spillet som et spil, den er designet som et værktøj, der kan bruges til at forudsige flyveadfærd for roterende og fastvingede fly.

X-Plane kan simulere en lang række forskellige scenarier, hvad enten det drejer sig om at lette i et kommercielt passagerfly, at styre en helikopter i en storm eller at lande en NASA-rumfærge. Programmet leveres med 30 standardfly at vælge imellem, mens du kan designe dine egne fly eller downloade fly fra internettet. X-Plane leveres også med en sceneripakke, der dækker hele jorden og giver dig mulighed for at lande i enhver lufthavn, hangarskib, fregat, helikopterlandingsplads, olieplatform eller på taget af en bygning.

Simulatoren giver brugerne mulighed for at forudsige flyveegenskaberne for det langsomste og hurtigste fly med sin subsoniske og supersoniske flydynamik. Du kan indstille dit eget vejr eller downloade det aktuelle vejr fra den virkelige verden. Til simulering af systemfejl kan du iværksætte dine egne omstændigheder eller lade X-Plane helt tilfældigt afgøre nødsituationen.

X-Plane er et værktøj i verdensklasse for professionelle piloter og hobbyfolk, der flysimulerer hjemme. Det giver animation og simulering i den virkelige verden, som vil hjælpe dig med at lære og træne til næsten alle de omstændigheder, du kan forestille dig. Og med muligheden for at prøve programmet som en gratis demo er X-Plane en fantastisk flysimulator, der vil tage dig til nye højder.

▶ Primær filudvidelse

.acf – X-Plane Aircraft File

▶ Andre filudvidelser brugt X-Plane 10

Understøttede filtyper
.AC AC3D 3D Definition File
.REP X-Plane Replay File
.STR X-Plane Object String File
Yderligere relaterede filformater