Vigtigste : Filudvidelser : .str Fil

.str Filudvidelse

Filtype1X-Plane Object String File

Udvikler Laminar Research
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er STR fil?

Objektstrengfil, der anvendes af X-Plane, en professionel flysimulator; indeholder data, der definerer placeringen af objekter i simulatoren.

Flere oplysninger

STR-filen anvender standard X-Plane-formatet, som består af en overskrift og kommandoer, der definerer forskellige aspekter af objekterne og deres placering på linjen. STR-formatet bruger objektstrenge, som er objekter, der er placeret langs en bezier-kurve. Filen er designet til at placere objekter i X-Plane-simulatoren, men bruges primært til at bygge lufthavns taxibanelys.

Programmer, der åbnes STR Filer
Windows
X-Plane
Linux
X-Plane
Macintosh
X-Plane

Filtype2Kingsoft Strings File

Udvikler Kingsoft
Kategori Data Files
Format Text

.STR option nummer 2

Stringsfil, der bruges af WPS Office (tidligere kendt som Kingsoft Office), en kontorpakke, der omfatter programmerne Writer, Spreadsheets og Presentation; indeholder oplysninger, der bruges til at konfigurere appens grænseflade, herunder placering og udseende af figurer, ruder og rammer; definerer også udseendet af tekst, der vises i vinduestitler, knapper, menutekster og andre grænsefladeelementer.

Flere oplysninger

BEMÆRK: STR-filen findes i følgende mappe: /Kingsoft/WPS Office/office[version]/mui/default/tips

Programmer, der åbnes STR Filer
Windows
Kingsoft WPS Office

Filtype3PlayStation Video Stream

Udvikler Sony
Kategori Video Files
Format N/A

.STR option nummer 3

Filmfilformat, der anvendes af PlayStation-videospil; bruges almindeligvis til lagring af Full Motion Video (FMV)-klip; kan rippes fra en PlayStation-disk og afspilles på en computer ved hjælp af en understøttende videoafspiller.

Programmer, der åbnes STR Filer

Filtype4dBASE Structure List Object File

Udvikler dataBased Intelligence
Kategori Data Files
Format N/A

.STR option nummer 4

Tekstfil, der definerer strukturen af en dBASE-database; indeholder en liste over alle objekter, der kan indgå i databasefilen; indeholder antal, navne og bredder for hvert enkelt felt i databasen.

Flere oplysninger

STR-filer kan bruges af dBASE til at oprette trykte arkivindeks tabeller eller til at dokumentere strukturen af hver tabel.

Programmer, der åbnes STR Filer
Windows
dBase

Filtype5Windows Screensaver File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format N/A

.STR option nummer 5

Skærmbeskytter, der bruges af Windows-computere; indeholder animationer, billeder, tekst eller bevægelige mønstre, der fylder skærmen, når computeren har været inaktiv i et bestemt tidsrum; kan vælges i kontrolpanelet Skærme.

Flere oplysninger

De fleste screensavere har en .SCR udvidelse.

Programmer, der åbnes STR Filer
Windows
Opera
Used by the Windows operating system
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Filtype6BFME2 Strings File

Udvikler Electronic Arts
Kategori Game Files
Format Text

.STR option nummer 6

Fil brugt af Ringenes Herre (LOTR): Battle for Middle Earth II (BFME2), et realtidsstrategispil baseret på LOTR-bøgerne og -filmene; den er gemt i et almindeligt tekstformat og indeholder tekststrenge, der viser tooltips, undertekster til mellemsekvenser og andre tekstdata.

Programmer, der åbnes STR Filer

Om STR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.str er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype BFME2 Strings File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.