Software : Kingsoft : Kingsoft WPS Office

Kingsoft WPS Office

Udgave
(fra og med 2016-10-13)
2016
Perron
Licens Freeware

Software Review

Hovedfunktioner

  • Supports popular Microsoft Office file formats
  • Provides document, presentation, and spreadsheet editing capabilities
  • Allows conversion of PDF files to DOC/DOCX files

Kingsoft WPS Office er en kontorpakke, der bruges til at oprette og redigere dokumenter, regneark og præsentationer. Kontorpakken består af tre produktivitetsprogrammer:

Disse programmer, som installeres separat, ligner de Word, PowerPoint og Excel programmer, der findes i Microsoft Office.

Writer er WPS Office's tekstbehandlingsprogram, der understøtter forskellige dokumenter såsom .WPS, .WPT, .DOCX, .DOC, .DOTX, og .RTF dokumenter. Du kan oprette dokumenter fra bunden eller vælge fra en af deres mange skabeloner. Writer har funktioner til redigering af rig tekst og dokumentformatering og leveres med flere værktøjer, herunder stavekontrol, ordtælling, ordbog og tilføjelsesprogrammer. Writer understøtter også .PDF-filer, så du kan opdele og flette dem eller konvertere dem til DOC- eller DOCX-filer.

Presentation er WPS Office's program til at oprette præsentationer. det understøtter .DPS, .DPT, .PPT og .PPTX filer og giver dig mulighed for at oprette en præsentation fra bunden eller ud fra en af præsentationens skabeloner. Du kan designe et dias ved at anvende temaer, vælge skrifttyper og farver og indsætte billeder, video, lyd, diagrammer, tabeller, ligninger og figurer. Du kan også tilføje overgange, lave talernoter og indøve diastimings til præsentationsformål.

Spreadsheets er WPS Office's program til at arbejde med regneark, der understøtter .ET, .ETT, .XLS, .XLSX, og .CSV filer. Programmet leveres med flere faktura-, tracker-, budget-, kalender-, forretnings- og finansregnearksskabeloner for at give dig en start. Du kan indsætte en række diagrammer, figurer, symboler, ligninger og tabeller. Regneark giver dig også mulighed for at indsætte en række finansielle, logiske, dato og tids-, opslags- og reference-, matematik- og trigonometri- og tekstfunktioner.

WPS Office er gratis, men kan købes som en premium- eller business-version med flere funktioner. Det er også tilgængeligt som en app til Android-enheder. Pakken er et kvalitetsalternativ til Microsoft Office, der understøtter populære Office XML-formater og giver en grænseflade, der ligner Office. Kingsoft WPS Office er også gratis, hvilket er sjældent i forhold til den funktionalitet, som den tilbyder, og gør den til et godt alternativ for Windows- og Linux-brugere, der ønsker at oprette, se, redigere og gemme populære kontorformater.

▶ Primær filudvidelse

.wps – Kingsoft Writer Document

▶ Andre filudvidelser brugt Kingsoft WPS Office 2016

Understøttede filtyper
.ET Kingsoft Spreadsheets File
.ETT Kingsoft Spreadsheets Template
.CSV Comma Separated Values File
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.DOC Microsoft Word Document
.DPS Kingsoft Presentation File
.DPT Kingsoft Presentation Template
.KUIP Kingsoft Office Personalization File
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.XLS Excel Spreadsheet
.WPT Kingsoft Writer Template
Yderligere relaterede filformater
.DSC Kingsoft Design Science Equation File
.STR Kingsoft Strings File