Vigtigste : Filudvidelser : .dotx Fil

.dotx Filudvidelse

FiltypeWord Open XML Document Template

Udvikler Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Zip

.DOTX option nummer

En DOTX-fil er en skabelon, der er oprettet af Microsoft Word, et ordbehandlingsprogram. Den indeholder standardlayouts og indstillinger for et dokument, herunder stilarter, AutoText, værktøjslinjer og makroer. DOTX-filer bruges som en basislinje til at oprette flere .DOCX-dokumenter med samme formatering.

Flere oplysninger

Screenshot af et .dotx-fil i Microsoft Word 2016

DOTX-fil åben i Microsoft Word 2016

De fleste computerbrugere er bekendt med DOCX-filen, som er den primære filtype, der oprettes af Word, og en af de mest populære dokumenttyper, der åbnes og gemmes af tekstbehandlingsprogrammer. DOTX-filer minder meget om DOCX-filer, men bruges til at gemme skabeloner. De indeholder mange af de samme oplysninger, som DOCX-filer indeholder, herunder tekst, stilarter og billeder. De kan også være beskyttet med adgangskode, hvilket er nyttigt til at sikre indholdet i skabeloner, der åbnes og redigeres af flere personer.

DOTX-filer er praktiske for brugere, der skal lave flere Word-dokumenter med samme formatering og lignende indhold, f.eks. cv'er, forretningsplaner eller nyhedsbreve.

Word leveres også med forudindlæste DOTX-skabeloner, som gør det muligt at oprette et dokument med mange af sidelayoutelementerne, skrifttyperne og stilene på plads. Afhængigt af dit behov for at tilpasse dokumentet kan du blot åbne DOTX-filen og placere din nye tekst.

DOTX-filer erstattede .DOT-filer med udgivelsen af Microsoft Office 2007 og gemmes i det nyere Open XML-baserede Word-dokumentformat. De kan åbnes i Microsoft Word 2007 eller tidligere versioner af Word med understøttelse af Open XML-komponenter.

Fælles DOTX Filnavne

Normal.dotx - Normal skabelonen er standardskabelonen, der åbnes, når brugere åbner Word. Den gemmes i filen Normal.dotx og kan ændres for at oprette brugerdefinerede standardskabelonindstillinger.

Programmer, der åbnes DOTX Filer
Windows
AbiSource AbiWord
Microsoft Office
LibreOffice
Corel WordPerfect
Microsoft Word
IMSI TurboPDF
Linux
AbiSource AbiWord
LibreOffice
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Apple Preview
Microsoft Office
LibreOffice

Om DOTX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dotx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Word Open XML Document Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.