Vigtigste : Filudvidelser : .dot Fil

.dot Filudvidelse

Filtype1Word Document Template

Udvikler Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Binary

Hvad er DOT fil?

En DOT-fil er en skabelon, der er oprettet af Microsoft Word, et ordbehandlingsprogram, og som kan åbnes af forskellige tekstbehandlingsprogrammer. Den indeholder forudformaterede dokumentindstillinger, f.eks. overskrifter, sidefødder, margener, skriftstørrelser og andre almindelige sidestilarter. DOT-filer bruges til at oprette flere dokumenter, der har samme formatering, f.eks. virksomhedens brevpapirer, forretningsnotater eller konvolutter.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .dot-fil i Microsoft Word 2016

DOT-fil åben i Microsoft Word 2016

Der følger nogle skabeloner med Microsoft Word, så du kan oprette et dokument som f.eks. et CV, et følgebrev, et nyhedsbrev eller en forretningsplan med formateringen allerede på plads. Du kan også oprette dine egne skabeloner med brugerdefineret sidelayout, skrifttyper og stilarter.

DOT-filer blev erstattet af .DOTX-filer med udgivelsen af Microsoft Office 2007. DOTX-filer er gemt i det nyere Open XML-baserede Word-dokumentformat og kan åbnes i Microsoft Word 2007 eller tidligere versioner af Word med understøttelse af Open XML-komponenter.

Fælles DOT Filnavne

Normal.dot - Standard skabelon, der bruges til at oprette nye dokumenter i Microsoft Word. Det er den skabelon, der åbnes, når brugerne åbner Word.

Programmer, der åbnes DOT Filer
Windows
AbiSource AbiWord
Microsoft Works
Microsoft Office
Corel WordPerfect
Microsoft Word
IMSI TurboPDF
Linux
AbiSource AbiWord
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office

Filtype2Graphviz Graph File

Udvikler AT&T
Kategori Data Files
Format Text

.DOT option nummer 2

Matematisk graf oprettet ved hjælp af DOT-sproget, som gør det muligt at specificere udirigerede og dirigerede grafer; gemt i et almindeligt tekstformat og indeholder definitionerne af knuder og kanter, der udgør grafen; bruges til at visualisere relationer mellem enheder.

Flere oplysninger

NOTAT: Graphviz-grafer bruger nu udvidelsen .GV. Udvidelsen ".dot" blev forældet for at undgå konflikter mellem Graphviz-graffiler og Microsoft Word-dokumentskabeloner, som også bruger udvidelsen ".dot".

Programmer, der åbnes DOT Filer
Linux
Graphviz

Om DOT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dot er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Graphviz Graph File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.