Vigtigste : Filudvidelser : .et Fil

.et Filudvidelse

Filtype1Easiteach Lesson File

Udvikler Research Machines
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er ET fil?

En ET-fil er en undervisningslektion, der er oprettet af Easiteach, et program, der giver lærere mulighed for at udvikle undervisningslektioner og levere dem via en interaktiv grænseflade. Den indeholder lektionsdata som f.eks. layouts, navigation, billeder, tekst, temaer og animationer.

Programmer, der åbnes ET Filer

Filtype2Kingsoft Spreadsheets File

Udvikler Kingsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.ET option nummer 2

En ET-fil er et regneark, der er oprettet af Kingsoft Spreadsheets, et program, der er inkluderet i WPS Office-pakken. Den indeholder et regneark i form af rækker og kolonner og understøtter også formler og diagrammer. ET-filer bruges ofte til at organisere finansielle data i balancer, udgiftsoversigter og fakturaer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af et .et-fil i Kingsoft WPS Spreadsheets 2016

ET-fil åben i Kingsoft WPS Spreadsheets 2016

Tet-filen er det native regnearksformat, der er forbundet med Spreadsheets. Den kan dog konverteres til de mere populære .XLS eller .XLSX filer, der understøttes af Microsoft Excel og en række andre regnearksprogrammer.

Den WPS Office-pakke ligner Microsoft Office-pakken, men er tilgængelig gratis. WPS Office tilbyder tre programmer:

  • Writer - Tekstbehandlingsprogram svarende til Microsoft Word.
  • Spreadsheets - Regnearksprogram svarende til Microsoft Excel.
  • Presentation - Præsentationsprogram svarende til PowerPoint.

Spreadsheets giver dig mulighed for at indsætte en række diagrammer, figurer, ligninger, symboler og tabeller i dit regneark. Du kan vælge at starte helt fra bunden, når du opretter et regneark, eller du kan starte fra en af de mange faktura-, tracker-, budget-, kalender-, forretnings- og finans .ETT regnearksskabeloner. Programmet giver dig også mulighed for at indsætte en række finansielle, logiske, dato- og tidsfunktioner, opslags- og referencefunktioner, matematiske og trigonometriske funktioner samt tekstfunktioner.

Programmer, der åbnes ET Filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Spreadsheets
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Om ET Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.et er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kingsoft Spreadsheets File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.