Vigtigste : Filudvidelser : .dsc Fil

.dsc Filudvidelse

Filtype1Kingsoft Design Science Equation File

Udvikler Kingsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er DSC fil?

En DSC-fil er en indstillingsfil, der bruges af WPS Office (tidligere kendt som Kingsoft Office), en kontorpakke, som omfatter programmerne Writer, Regneark og Præsentation. Den gemmer indstillingerne for Design Science Equation Editor, som omfatter vinduesstørrelse, grænsefladestil og zoomforstørrelse.

Flere oplysninger

DSC-filen refereres af Equation Editor, som er tilgængelig i Writer-, Regneark- og Præsentationsprogrammets farvebånd. Den gør det muligt for brugerne at genåbne editoren og genoptage de samme indstillinger, f.eks. zoomforstørrelse af vinduet og den størrelse af vinduet, som den var indstillet til, da den tidligere blev åbnet.

Programmer, der åbnes DSC Filer
Windows
Kingsoft WPS Office

Filtype2Text Description File

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format Text

.DSC option nummer 2

Plain tekstfil, der bruges af forskellige softwareprogrammer til at gemme beskrivelsesoplysninger; kan beskrive et tilknyttet softwareprogram som en readme fil; kan også indeholde dataparametre eller andre typer af almindelig tekstinformation.

Programmer, der åbnes DSC Filer
Macintosh
Apple TextEdit

Filtype3Nikon Disk Identification File

Udvikler Nikon
Kategori Misc Files
Format N/A

.DSC option nummer 3

Indeholder oplysninger om billeder taget med et Nikon digitalkamera (f.eks. et CoolPix-kamera); gemmes på hukommelseskortet sammen med billedfilerne; typisk kun få kilobyte, da den ikke indeholder nogen billeddata.

Flere oplysninger

DSC-filer kan være skjult på kortet, da de refereres af Nikons digitalkamera-software og ikke er beregnet til at blive åbnet manuelt.

Mange digitalkameraer gemmer fotos med filnavne, der begynder med "DSC", men disse billedfiler har typisk en .JPG udvidelse.

NOTE: Nikon ViewNX vedligeholdes ikke længere og er ikke længere tilgængelig til download.

Programmer, der åbnes DSC Filer
Macintosh
Nikon ViewNX

Filtype4Debian Source Control File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Text

.DSC option nummer 4

Kildefil oprettet til Debian, et frit styresystem; indeholder data, der beskriver de andre filer i kildepakken; formateret som et enkelt afsnit bestående af en række felter.

Flere oplysninger

DSC-filen produceres af dpkg-source-værktøjet, når kildearkivet bygges, og er baseret på de andre filer i kildepakken. Når DSC-filen udpakkes, refereres den i forhold til de andre filer og mapper i kildepakken.

DSC-filen er en del af Debian-kildepakken sammen med en opstrøms tar-boldfil med udvidelsen .TAR.GZ og eventuelle andre filer, der er oprettet til Debian-pakken. En kildepakke oprettes med pakkeværktøjet dpkg-build.

Programmer, der åbnes DSC Filer

Filtype5Celestia Deep Space Catalog File

Udvikler Celestia Development Team
Kategori Data Files
Format Text

.DSC option nummer 5

Datafil, der anvendes af Celestia, et gratis program til simulering af 3D-visualiseringer af universet; gemmer oplysninger om enheder i det dybe rum, såsom tåger og galakser; giver programmet oplysninger om placering og tegning.

Programmer, der åbnes DSC Filer
Windows
Celestia
Linux
Celestia
Macintosh
Celestia

Om DSC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dsc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Celestia Deep Space Catalog File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.